Uhapšen muškarac

Užas u Derventi: Silom primoravao bivšu na spolni odnos

  • Izvor: ATV
  • 03.11.2023. 10:52

Osumnjičen za ozbiljna krivična djela, muškarac iz Dervente, čiji su inicijali B.D. (31), nalazi se u jednomjesečnom pritvoru nakon što ga je Osnovni sud u Derventi optužio za fizičko i psihičko maltretiranje bivše partnerice, čiji su inicijali P.N.

Prema saopštenju iz dobojskog Okružnog javnog tužilaštva, B.D. se sumnjiči da je u periodu od aprila do kraja oktobra u više navrata uznemiravao ženu sa kojom je ranije bio u emotivnoj vezi. Optužen je za dva krivična djela silovanja u sticaju sa krivičnim djelom nasilničkog ponašanja.

Izraelska vojska saopštila: Ubijen komandant Hamasa Mustafa Dalula

Izraelska vojska saopštila: Ubijen komandant Hamasa Mustafa Dalula

Tužilaštvo je navelo da je osumnjičeni fizički i psihički maltretirao žrtvu na različite načine, primoravajući je na spolni odnos uz upotrebu sile u dva navrata, čime je ozbiljno ugrozio njen mir.

Takođe, povreda je nanesena žrtvi tokom izvršenja ovih krivičnih djela.

Banjalučki ”žestoki momci” uhapšeni zbog prijetnji sugrađaninu

Banjalučki ”žestoki momci” uhapšeni zbog prijetnji sugrađaninu

Odluka o pritvoru donesena je kako bi se spriječilo ponavljanje sličnih krivičnih djela, s obzirom na naročite okolnosti slučaja. Sudija za prethodni postupak odredio je jednomjesečni pritvor za osumnjičenog B.D. 1. novembra, nakon prijedloga Okružnog javnog tužilaštva u Doboju.

Pratite nas i putem Vibera