Mještani u šoku

Užas u Zagrebu: Muškarac ubio ženu nasred ulice

  • 06.05.2024. 20:55

U južnom dijelu Zagreba, tačnije kod nikad dovršene Univerzitetske bolnice u Blatu, dogodilo se stravično ubistvo koje je šokiralo lokalnu zajednicu.

Muškarac je brutalno ubio ženu, a detalji ovog tragičnog događaja još uvek ostavljaju mnoga pitanja bez odgovora.

U neposrednoj blizini nikad dovršene Univerzitetske bolnice u Blatu, ljude je zatekla strašna scena koja je ubrzo privukla pažnju policije i lokalnih medija.

Crnogorski amandmani - pranje savjesti pred građanima

Crnogorski amandmani - pranje savjesti pred građanima

Ubistvo je izazvalo uznemirenost među stanovnicima ovog dijela grada, dok su nadležne službe hitno reagovale kako bi osigurale mjesto zločina i pronašle počinitelja.

Policija je brzo reagovala na ovaj slučaj i uspjela je da uhapsi osumnjičenog za ovaj zločin.

Detalji o motivima i okolnostima ubistva zasad nisu javno objavljeni, ali građani s nestrpljenjem očekuju dalji razvoj događaja i istrage koja će otkriti više informacija o ovom tragičnom slučaju.

Vedrana Rudan ima rak

Vedrana Rudan ima rak

Ovo ubistvo je šokiralo mnoge stanovnike južnog dijela Zagreba, koji su izrazili duboko sažaljenje zbog tragedije koja se dogodila.

Mnogi su izrazili potrebu za većom sigurnošću u njihovom kraju i nadaju se da će nadležne institucije preduzeti odgovarajuće mjere kako bi se spriječili slični slučajevi u budućnosti.

Podsjetimo, u subotu ujutru, 28-godišnji A.K. šokirao je svoje prijatelje izjavom da je ubio svoju majku, a policija je brzo reagovala i uhapsila ga u kafiću.

ATV u Rusiji: Sutra inauguracija Vladimira Putina

ATV u Rusiji: Sutra inauguracija Vladimira Putina

- Ubio sam mamu - rekao je hladno i vidno smušen A.K. (28) svom prijatelju dok je stigao u kvartovski kafić i naručio kafu.

Uviđaj na mjestu zločina trajao je čitav dan, a pronađeno je oružje ubistva. A.K. je optužen za teško ubistvo sopstvene majke, a zbog prethodnog zlostavljanja i nasilja, prijeti mu najmanje 10 godina zatvora.

(Net.hr)

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Film

    'Film

  • 16:00 Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom (R)

    Putujte po svijetu sa Robertom Dacešinom, jer će vam se apetiti za putovanjem i svim biserima koje ono nudi sigurno povećati.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:40 Serija: Ljubavni zalogaji(12+) (R)

    ’Ljubavni zalogaj’ uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i novi simpatični sitkom.

  • 17:00 Serija: Nasljednici (R) (12+)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života.