Minhen

Partizan nakon drame izgubio od Bajerna

  • Izvor: Kurir
  • 15.11.2023. 22:44

Košarkaši Partizana izgubili su od minhenskog Bajerna na teškom gostovanju u utakmici osmog kola Еvrolige rezultatom 94:85.

Crno-bijeli su furiozno ušli u večerašnji meč, i poslije uvodnih minuta utakmica je išla u samo jednom smjeru, pošto su se izabranici Željka Obradovića pitali za apsolutno sve.

Nošeni sjajnom publikom u Minhenu, košarkaši Partizana su igrali sjajno u prvoj dionici, dok je utisak da su domaćini "stegnuto" otvorili meč, ali se situacija ubrzo promijenila.

Igokea poražena od Tortone

Igokea poražena od Tortone

Počeli su igrači Bajerna da pogađaju razne šuteve, koristili su nepažnji rival au pojedinim momentima, što je najtrofejnijeg košarkaškog trenera u Еvropi poptuno izbacilo iz takta, te su se tokom prenosa često mogle vidjeti njegove negativne reakcije pored klupe.

Uspjeli su u drugoj dionici da se Bavarci apsolutno vrate u meč, i posle prvih 20 minuta imali su blago vođstvo 53:51.

Znali su gosti da će u drugo poluvreme morati da uđu sa dosta više energije kako bi stigli do pobjede u utakmici osmog kola elitnog takmičenja.

Kemba Voker ekskluzivno za ATV o dolasku u Еvropu, Obradoviću, radnoj etici...

Kemba Voker ekskluzivno za ATV o dolasku u Еvropu, Obradoviću, radnoj etici...

Ipak, treću dionicu su otvorili katastrofalno, tri minuta nisu uspjeli da postignu koš, a onda se u jednom momentu igra Parnog valjka rasplamsala.

Prednjačio je nestvarni Kaboklo koji je vratio svoj tim u život, pogađao je apsolutno sve novi centar Parnog valjka, pa je uslijedila rezultatska klackalica na semaforu do posljednje sekunde meča.

Pratite nas i putem Vibera

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Еnergo klub

    Relevantne aktuelnosti iz oblasti proizvodnje električne energije.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.