Минхен

Партизан након драме изгубио од Бајерна

  • Извор: Курир
  • 15.11.2023. 22:44

Кошаркаши Партизана изгубили су од минхенског Бајерна на тешком гостовању у утакмици осмог кола Евролиге резултатом 94:85.

Црно-бијели су фуриозно ушли у вечерашњи меч, и послије уводних минута утакмица је ишла у само једном смјеру, пошто су се изабраници Жељка Обрадовића питали за апсолутно све.

Ношени сјајном публиком у Минхену, кошаркаши Партизана су играли сјајно у првој дионици, док је утисак да су домаћини "стегнуто" отворили меч, али се ситуација убрзо промијенила.

Игокеа поражена од Тортоне

Игокеа поражена од Тортоне

Почели су играчи Бајерна да погађају разне шутеве, користили су непажњи ривал ау појединим моментима, што је најтрофејнијег кошаркашког тренера у Европи поптуно избацило из такта, те су се током преноса често могле видјети његове негативне реакције поред клупе.

Успјели су у другој дионици да се Баварци апсолутно врате у меч, и после првих 20 минута имали су благо вођство 53:51.

Знали су гости да ће у друго полувреме морати да уђу са доста више енергије како би стигли до побједе у утакмици осмог кола елитног такмичења.

Кемба Вокер ексклузивно за АТВ о доласку у Европу, Обрадовићу, радној етици...

Кемба Вокер ексклузивно за АТВ о доласку у Европу, Обрадовићу, радној етици...

Ипак, трећу дионицу су отворили катастрофално, три минута нису успјели да постигну кош, а онда се у једном моменту игра Парног ваљка распламсала.

Предњачио је нестварни Кабокло који је вратио свој тим у живот, погађао је апсолутно све нови центар Парног ваљка, па је услиједила резултатска клацкалица на семафору до посљедње секунде меча.

Пратите нас и путем Вибера