Rijeka

Masovna tuča kulminirala pucnjavom

  • 25.12.2018. 18:20

Masovna tuča ispred jednog kafića u centru Rijeke kulminirala je pucnjavom, a policija je privela dvije osobe, među kojima je i jedan državljanin Srbije.

Nekoliko minuta nakon ponoći prvobitno je došlo do verbalnog, a potom i do fizičkog sukoba više osoba, javlja hrvatski "Novi list".

Kako navodi, sve je kulminiralo pucnjavom iz vatrenog oružja.

Za sada nije poznato da je neko povrijeđen u incidentu, a zbog remećenja javnog reda i mira, privedeni su 40-godišnji hrvatski državljanin i 34-godišnji državljanin Srbije.

Policija traga za još uvijek nepoznatom osobom koja je zapucala.

Tagovi:
  • 12:55 Еmisija: Na ivici terena (R)

    ''Naši 'zlatni momci' Andrej Knežević i Ivan Dragičević i u novoj sezoni emisije 'Na ivici terena' upoznaće vas sa iskustvima igrača, njihovim ciljevima, željama, i približiti vam život velikih srpskih sportista koji su se već upisali u istoriju najvećih evropskih klubova.

  • 13:30 Еmisija: Еnergo klub (R)

    ''Gdje na jednom mjestu dobiti informacije iz energetike, kako globalne, a tako i domaće?

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.