Posjeta

Putin u Turskoj krajem avgusta?

  • 07.08.2023. 10:12

Očekuje se da će ruski predsjednik Vladimir Putin posjetiti Tursku tokom posljednje sedmice avgusta, prenio je turski provladin list "Hurijet" pozivajući se na izvore.

List piše da će na dnevnom redu razgovora ruskog predsjednika i njegovog turskog kolege biti pitanja koja se odnose na obnavljanje sporazuma o žitu, bilateralne veze, odnose Turske, Azerbejdžana i Jermenije i načine za normalizaciju odnosa Turske i Sirije.

Opadaju vodostaju u Sloveniji

Opadaju vodostaju u Sloveniji

Predsjednici Rusije i Turske dogovorili su se u telefonskom razgovoru 2. avgusta da izvrše pripreme za potencijalni sastanak, podsjeća TASS.

Erdogan je 4. avgusta rekao novinarima da bi Putin mogao da dođe u posjetu Turskoj. Prema njegovim riječima, datum posjete biće određen diplomatskim putem.

Bivši saborci oči u oči: Jelena Trivić kandidat za gradonačelnika Banjaluke?

Bivši saborci oči u oči: Jelena Trivić kandidat za gradonačelnika Banjaluke?


Pratite nas i putem Vibera

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Еmisija: Ćirilica (R)

    Provokativna pitanja i još provokativniji odgovori, bujica oprečnih stavova i reči, teorije i dokazi, neotkriveno – sve nosi urednički potpis Marića koji na interesantan način sučeljava različita mišljenja i ogoljava stvarnost.

  • 16:10 Naša Srpska (R)

    ''Svakog ponedjeljka u 18 časova i 20 minuta u emisiji 'Naša Srpska' pogledajte aktuelne teme iz privrede, turizma, zdravlja, kulture i sporta iz svih krajeva naše zemlje.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 17:00 Serija: Nasljednici (12+) (R)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

  • 17:50 Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

    ''Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)