Posjeta

Putin u Turskoj krajem avgusta?

  • 07.08.2023. 10:12

Očekuje se da će ruski predsjednik Vladimir Putin posjetiti Tursku tokom posljednje sedmice avgusta, prenio je turski provladin list "Hurijet" pozivajući se na izvore.

List piše da će na dnevnom redu razgovora ruskog predsjednika i njegovog turskog kolege biti pitanja koja se odnose na obnavljanje sporazuma o žitu, bilateralne veze, odnose Turske, Azerbejdžana i Jermenije i načine za normalizaciju odnosa Turske i Sirije.

Opadaju vodostaju u Sloveniji

Opadaju vodostaju u Sloveniji

Predsjednici Rusije i Turske dogovorili su se u telefonskom razgovoru 2. avgusta da izvrše pripreme za potencijalni sastanak, podsjeća TASS.

Erdogan je 4. avgusta rekao novinarima da bi Putin mogao da dođe u posjetu Turskoj. Prema njegovim riječima, datum posjete biće određen diplomatskim putem.

Bivši saborci oči u oči: Jelena Trivić kandidat za gradonačelnika Banjaluke?

Bivši saborci oči u oči: Jelena Trivić kandidat za gradonačelnika Banjaluke?


Пратите нас и путем Вибера

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.