Podgorica

Tužne fotografije sa ulica Podgorice: Sveštenstvo nemoćno

  • 26.12.2019. 13:50

Zatvaranjem ulica i saobraćajnica, policija je spriječila neprijavljena okupljanja ispred Skupštine Crne Gore u Podgorici, a gdje se unutar iste raspravlja o Prijedlogu zakona o vjeroispovijesti.

Vladike, sveštenstvo i vjernici Mitropolije crnogorsko-primorske koji su se okupili danas ispred Hrama Hristovog vaskrsenja u Podgorici, krenuli su ka Nemanjinom gradu u centru Podgorice na moleban.

Ispred Hrama Hristovog vaskrsenja u Podgorici ranije danas se okupilo nekoliko stotina građana.

Otac Predrag Šćepanović rekao je da vjernici ne nose ni srpske ni ruske zastave već samo crkvene.

Ispred Hrama su između ostalih bili i predsjednik Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimir Joković i nekoliko funkcionera te partije.

Međutim, srceparajuće fotografije dolaze sa ulica Podgorice. Jedan sveštenik, fotografisan je kako bespomoćno čeka kraj zasjedanja i konačan epilog drame, što je slika i prilika stvarnog stanja Crnoj Gori.

  • 14:15 Film: Živi bili, pa vidjeli (R) (12+)

    'Film: Živi bili, pa vidjeli (R) (12+)

  • 16:00 Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom (R)

    Putujte po svijetu sa Robertom Dacešinom, jer će vam se apetiti za putovanjem i svim biserima koje ono nudi sigurno povećati.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:40 Serija: Ljubavni zalogaji(12+) (R)

    ’Ljubavni zalogaj’ uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i novi simpatični sitkom.

  • 17:00 Serija: Voda u prahu (R) (12+)

    Napeta portugalsko-galicijska serija 'Voda u prahu' stiže u naš program i možemo samo reći - iz epizode u epizodu napetost će rasti do usijanja!

  • 17:50 Еmisija: Na ivici terena (R)

    Naši 'zlatni momci' Andrej Knežević i Ivan Dragičević upoznaće vas sa iskustvima igrača, njihovim ciljevima, željama, i približiti vam život velikih srpskih sportista koji su se već upisali u istoriju najvećih evropskih klubova.