Zagreb

Policija ganjala bijeli mercedes koji juri ulicama, nastao je šok kada su vidjeli ko je za volanom

  • 17.01.2024. 20:21

Od Dubrave pa do centra Zagreba proteklog vikenda je bijeli mercedes jurio gradom kao sumanut. Bilo je nešto malo iza ponoći u nedjelju, kad je policija dobila više dojava da neko juri raskrsnicama, prolazi kroz crveno i ruši sve pred sobom. Čak četiri policijska vozila pod rotacijama jurila su za autom ne bi li ga zaustavili, sve dok se mercedes kraj hotela Еsplanade nije slupao.

Svi su se nemalo iznenadili kad su za volanom vidjeli 13-godišnjakinju! Pored nje je vidno uplašena sjedila njena 17-godišnja prijateljica.

„Ona je tokom privođenja galamila, govorila je da će za 20 dana napuniti 13 godina. Iskreno, meni je izgledala starije, ali možda griješim. Vikala je da je htjela biti policajka kad naraste, a da će sada svoj rođendan provesti u zatvoru. Čuo sam da govori da je išla po 'klopu'. Iskreno, policajci se nisu obazirali na to što ona viče, ostali su mirni“, rekao je očevidac za Danas.hr

Nezvanično se saznaje da je policija tokom potjere registrovala da djevojčica u nekim dijelovima vozi mercedes čak 172 kilometara na čas. Potjera je okončana saobraćajnom nezgodom u kojoj ni jedna od njih nije povrijeđena, dok je automobil slupan sa svih strana. Navodno je policajcima koji su je upitali kuda je krenula u mercedesu, 13-godišnjakinja rekla da je 'samo išla u Mekdonalds'.

Takođe je rekla da je automobil vlasništvo njene mame koja nije kod kuće, nego na moru, a da na nju pazi stric. Je li stric bio kod kuće kad je djevojčica odlučila sjesti za upravljač snažnog automobila ili mu se iskrala 'maznuvši' ključeve maminog auta, nije poznato. Vozač kod sebe nije imala ni jedan dokument, a nepotrebno je istaknuti i da nema položen vozački ispit.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 12:15 Dokumentarni program

    ''Dokumentarni program

  • 13:10 Еmisija: Narod priča (R)

    Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić.

  • 13:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Еmisija: Ćirilica (R)

    Provokativna pitanja i još provokativniji odgovori, bujica oprečnih stavova i reči, teorije i dokazi, neotkriveno – sve nosi urednički potpis Marića koji na interesantan način sučeljava različita mišljenja i ogoljava stvarnost.

  • 16:10 Naša Srpska (R)

    ''Svakog ponedjeljka u 18 časova i 20 minuta u emisiji 'Naša Srpska' pogledajte aktuelne teme iz privrede, turizma, zdravlja, kulture i sporta iz svih krajeva naše zemlje.