Загреб

Полиција гањала бијели мерцедес који јури улицама, настао је шок када су видјели ко је за воланом

  • 17.01.2024. 20:21

Од Дубраве па до центра Загреба протеклог викенда је бијели мерцедес јурио градом као суманут. Било је нешто мало иза поноћи у недјељу, кад је полиција добила више дојава да неко јури раскрсницама, пролази кроз црвено и руши све пред собом. Чак четири полицијска возила под ротацијама јурила су за аутом не би ли га зауставили, све док се мерцедес крај хотела Еспланаде није слупао.

Сви су се немало изненадили кад су за воланом видјели 13-годишњакињу! Поред ње је видно уплашена сједила њена 17-годишња пријатељица.

„Она је током привођења галамила, говорила је да ће за 20 дана напунити 13 година. Искрено, мени је изгледала старије, али можда гријешим. Викала је да је хтјела бити полицајка кад нарасте, а да ће сада свој рођендан провести у затвору. Чуо сам да говори да је ишла по 'клопу'. Искрено, полицајци се нису обазирали на то што она виче, остали су мирни“, рекао је очевидац за Данас.хр

Незванично се сазнаје да је полиција током потјере регистровала да дјевојчица у неким дијеловима вози мерцедес чак 172 километара на час. Потјера је окончана саобраћајном незгодом у којој ни једна од њих није повријеђена, док је аутомобил слупан са свих страна. Наводно је полицајцима који су је упитали куда је кренула у мерцедесу, 13-годишњакиња рекла да је 'само ишла у Мекдоналдс'.

Такође је рекла да је аутомобил власништво њене маме која није код куће, него на мору, а да на њу пази стриц. Је ли стриц био код куће кад је дјевојчица одлучила сјести за управљач снажног аутомобила или му се искрала 'мазнувши' кључеве маминог аута, није познато. Возач код себе није имала ни један документ, а непотребно је истакнути и да нема положен возачки испит.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: