Zlatan Klokić

Do oktobra u funkciji kancelarija Srpske u Sankt Peterburgu

  • 18.09.2018. 10:09

Ministar za ekonomske odnose i regionalnu saradnju Republike Srpske Zlatan Klokić izjavio je Srni da će kancelarija Srpske u Sankt Peterburgu biti u potpunosti u funkciji krajem ovog mjeseca ili, eventualno, početkom oktobra.

"U toku je renoviranje prostora koji je dobijen za te namjene od vlasti Sankt Peterburga i očekujemo da kancelarija funkcioniše već od oktobra", naveo je Klokić. 

On je podsjetio da je potpisana "mapa puta" koju su verifikovali /u junu 2016. godine/ predsjednik Srpske Milorad Dodik i gubernator Sanktpeterburške oblasti Georgij Poltavčenko, prema kojoj se već realizuju mnoge aktivnosti. 

Kao primjer saradnje po toj "mapi puta" Klokić je naveo i posjetu delegacije Sankt Peterburga Banjaluci od 14. septembra, rekavši da je to kruna tih odnosa. 

On je izrazio nadu da će takvi susreti u narednom periodu biti korisni za obje strane.

  • 20:00 Еmisija: Bingo

    Brojčana igra sa izvlačnjem brojeva, od 1 do 90 putem bubnja, u kojoj se unaprijed utvrđuje visina fonda dobitaka i njegova raspodjela.

  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program