Saopštenje

"Besmrtni puk Srbije": U borbi protiv povampirenog naci-fašizma bićemo u prvim redovima

  • 23.03.2024. 20:50

Teroristički napad u koncertnoj dvorani "Krokus" u Podmoskovlju bila je masovna egzekucija koja liči na ritualno prinošenje ljudske žrtve Sotoni, istakli su iz Narodnog patriotskog udruženja "Besmrtni puk Srbije".

"Tužni smo i ogorčeni zbog bezumnog terorističkog čina u kompleksu 'Krokus'. Nadamo se da će nadležne službe Ruske Federacije, uz podršku dobronamjernih zemalja svijeta, brzo otkriti ko su planeri i naručioci ovog krvavog zločina, te da će biti kažnjeni u skladu sa djelom koje su počinili", ističe se u saopštenju iz ovog udruženja.

Galijašević za ATV: Teroristički napad u Moskvi ima potpis SAD

Galijašević za ATV: Teroristički napad u Moskvi ima potpis SAD

Oni su izrazili uvjerenje da ih treba tražiti u krugovima "nadljudi" među onima kojima baštine najmračnije ideje kakva je ideologija naci-fašizma.

"Tugu i istovremenu riješenost ruskog naroda da zauvijek satre nosioce i realizatore ovakvih ideja mi, Srbi, veoma dobro razumijemo i podržavamo. I nas su strijeljali stotinu za jednog, i nas su spaljivali u crkvama, i na nas su huškali razne terorističke organizacije, i nama su na teroristički način okupirali sveto Kosovo i Metohiju, gdje i danas Srbi trpe teror", naglasili su iz Narodnog patriotskog udruženja "Besmrtni puk Srbije".

Simić za ATV: Napadači nisu djelovali pretjerano obučeno

Simić za ATV: Napadači nisu djelovali pretjerano obučeno

Iz ovog udruženja poručili su da je srpski narod, u ovim teškim i prelomnim vremenima za oba naroda, uz Rusiju i ruski narod.

"U borbi protiv povampirenog naci-fašizma, Narodno patriotsko udruženje "Besmrtni puk Srbije" i dalje će biti u prvim redovima", naveli su iz ovog udruženja. 

Budimir za ATV o napadu: Ovo je totalni rat protiv Rusije

Budimir za ATV o napadu: Ovo je totalni rat protiv Rusije


Pratite nas i putem Vibera