Саопштење

"Бесмртни пук Србије": У борби против повампиреног наци-фашизма бићемо у првим редовима

  • 23.03.2024. 20:50

Терористички напад у концертној дворани "Крокус" у Подмосковљу била је масовна егзекуција која личи на ритуално приношење људске жртве Сотони, истакли су из Народног патриотског удружења "Бесмртни пук Србије".

"Тужни смо и огорчени због безумног терористичког чина у комплексу 'Крокус'. Надамо се да ће надлежне службе Руске Федерације, уз подршку добронамјерних земаља свијета, брзо открити ко су планери и наручиоци овог крвавог злочина, те да ће бити кажњени у складу са дјелом које су починили", истиче се у саопштењу из овог удружења.

Галијашевић за АТВ: Терористички напад у Москви има потпис САД

Галијашевић за АТВ: Терористички напад у Москви има потпис САД

Они су изразили увјерење да их треба тражити у круговима "надљуди" међу онима којима баштине најмрачније идеје каква је идеологија наци-фашизма.

"Тугу и истовремену ријешеност руског народа да заувијек сатре носиоце и реализаторе оваквих идеја ми, Срби, веома добро разумијемо и подржавамо. И нас су стријељали стотину за једног, и нас су спаљивали у црквама, и на нас су хушкали разне терористичке организације, и нама су на терористички начин окупирали свето Косово и Метохију, гдје и данас Срби трпе терор", нагласили су из Народног патриотског удружења "Бесмртни пук Србије".

Симић за АТВ: Нападачи нису дјеловали претјерано обучено

Симић за АТВ: Нападачи нису дјеловали претјерано обучено

Из овог удружења поручили су да је српски народ, у овим тешким и преломним временима за оба народа, уз Русију и руски народ.

"У борби против повампиреног наци-фашизма, Народно патриотско удружење "Бесмртни пук Србије" и даље ће бити у првим редовима", навели су из овог удружења. 

Будимир за АТВ о нападу: Ово је тотални рат против Русије

Будимир за АТВ о нападу: Ово је тотални рат против Русије


Пратите нас и путем Вибера