Novi Pazar

"Crijevo ga je odbacilo nekoliko metara": Detalji nesreće u kojoj je stradao mladić

  • Izvor: Novosti.rs
  • 20.01.2022. 20:55

Novopazarac Dženan R. (26) stradao je u nesreći koja se desila u asfaltnoj bazi kompanije “Novi Pazar put”, saznaju Večernje novosti.

Prema nezvaničnim informacijama, nesreća se dogodila oko 15 časova u u krugu njihovog pogona koji se nalazi na magistralnom putu Novi Pazar – Raška.

- Dženana je udarilo veliko crijevo sa miksera za miješanje betona, odbacivši ga nekoliko metara i nanijevši mu teške povrede. Radnici su ga transportovali do Opšte bolnice u Novom Pazaru, ali je podlegao povredama u putu – rekao je jedan od radnika, pišu Večernje Novosti.

Ispred Opšte bolnice okupili su se rođaci i prijatelji stradalog mladića. Djevojka, za koju su rekli da mu je sestra, gušila se u suzama, a niko od prisutnih nije želio da govori za medije.

Rukovodioci kompanije “Novi Pazar put” potvrdili su da se nesreća desila u njihovom pogonu, ali su istakli da Dženan nije bio u radnom odnosu kod njih.

- On je bio radnik kompanije “Euro - leks” koja je izvodila pripremne radove u našem pogonu. Izražavamo žaljenje zbog tragedije i stojimo na raspolaganju istražnim organima – kratko su nam poručili.

Ubrzo po nesreći lice mjesta obezbijedili su pripadnici novopazarske policije, a u prisustvu zamjenika Višeg tužioca Edisa Arifovića obavljen je uviđaj.

Naložena je istraga poslije koje će biti poznati svi detalji nesreće.


  • 10:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:15 Lovački saveti

    TV serijal "Lovački saveti" se bavi savetima za lovce i one koji bi to da postanu.

  • 10:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:55 Serija: Istine i laži (R) (12+)

    ''''''''''''Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.

  • 11:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 11:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.