Novi Pazar

"Crijevo ga je odbacilo nekoliko metara": Detalji nesreće u kojoj je stradao mladić

  • Извор: Новости.рс
  • 20.01.2022. 20:55

Novopazarac Dženan R. (26) stradao je u nesreći koja se desila u asfaltnoj bazi kompanije “Novi Pazar put”, saznaju Večernje novosti.

Prema nezvaničnim informacijama, nesreća se dogodila oko 15 časova u u krugu njihovog pogona koji se nalazi na magistralnom putu Novi Pazar – Raška.

- Dženana je udarilo veliko crijevo sa miksera za miješanje betona, odbacivši ga nekoliko metara i nanijevši mu teške povrede. Radnici su ga transportovali do Opšte bolnice u Novom Pazaru, ali je podlegao povredama u putu – rekao je jedan od radnika, pišu Večernje Novosti.

Ispred Opšte bolnice okupili su se rođaci i prijatelji stradalog mladića. Djevojka, za koju su rekli da mu je sestra, gušila se u suzama, a niko od prisutnih nije želio da govori za medije.

Rukovodioci kompanije “Novi Pazar put” potvrdili su da se nesreća desila u njihovom pogonu, ali su istakli da Dženan nije bio u radnom odnosu kod njih.

- On je bio radnik kompanije “Euro - leks” koja je izvodila pripremne radove u našem pogonu. Izražavamo žaljenje zbog tragedije i stojimo na raspolaganju istražnim organima – kratko su nam poručili.

Ubrzo po nesreći lice mjesta obezbijedili su pripadnici novopazarske policije, a u prisustvu zamjenika Višeg tužioca Edisa Arifovića obavljen je uviđaj.

Naložena je istraga poslije koje će biti poznati svi detalji nesreće.


  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    ''Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.