Bio sa njim u momentu atentata

Nova šok teorija Đinđićevog tjelohranitelja: "Nije pogođen iz..."

  • Izvor: Kurir
  • 12.03.2024. 14:22

U momentu atentata sa Zoranom Đinđićem bio je i njegov tjelohranitelj Milan Veruović, koji je i sam bio teško ranjen.

Milan je ubrzo po osnivanju Demokratske stranke postao njen član, a ubrzo nakon toga je postao dio ličnog obezbjeđenja njenog predsjednika Zorana Đinđića.

Povodom 21. godišnjice ubistva premijera za jutarnji program Kurir televizije govorio je Veruović gdje je iznio razne tvrdnje među kojima je i da premijer nije pogođen iz Gepratove ulice, iako to piše u zvaničnom izvještaju.

21 godina od ubistva Zorana Đinđića

21 godina od ubistva Zorana Đinđića

“Mnogo je teorija da su postojala najmanje dva pucača, znači snajperista. Zapravo ne teorija, mnogo je dokaza koji usmjeravaju na te teorije. Dokaza sa lica mjesta i izjava svjedoka. Predsjednik Vlade nije pogođen iz Admirala Geprata, kako to zvanična verzija događaja tvrdi. O tome postoje brojni dokazi, to su prije svega ulazna i izlazna rana na premijerovom tijelu i nemušto objašnjenje tadašnjeg obdukcioniste Dušana Dunjića i sudskog vještaka Kunjedića koji su pokušali na sudu da nas uvjere da je parče zrna metka koja je nađena tu ispred zgrade Vlade, na sebi nije sadržalo biološke tragove krvi, zapravo nije krunski dokaz za to da je na nas pucano više od dva puta”, rekao je Veruović i dodao:

Poligraf prošla samo dvojica kandidata za v. d. direktora policije

Poligraf prošla samo dvojica kandidata za v. d. direktora policije

“Ako su neki pojedinci u državi, znali pola sata nakon atentata, ko je izvršio atentat, zbog čega onda nisu sprečili da se taj atentat izvrši? Kako su znali pola sata pre atentata ili 21. februara, čak 15 dana prije toga. Kada su već imali sve u svojim rukama, zašto nisu spriječili tu kriminalnu grupu da izvrše atentat? Dakle, to su sve opravdane sumnje koje nas dovode da imamo pravo da sumnjamo u zvaničnu verziju događaja”.

Veruovićevu izjavu možete pogledati OVDJЕ.

Pratite nas i putem Vibera

  • 10:00 Serija: Istine i laži (12+)

    Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 10:30 Autošop magazin

    Za ljubitelje automobilizma, auto tržišta i najnovijih informacija o vašem ljubimcu.

  • 11:15 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 11:30 Еmisija: Agrar (R)

    Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede.

  • 11:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 12:00 Teletrgovina

    Teletrgovina