Objavljen video snimak

Muškarac jurio ženu po snijegu, pa oboje nestali

  • Izvor: Kurir
  • 25.02.2024. 11:23

Strani mediji objavili su zastrašujući snimak koji prikazuje trenutak kada je ženu jurio kamionet niz mračnu ulicu u Denveru.

Snimak, koji se sada koristi kao materijal za policijsku istragu, prikazuje ženu kako bježi trčeći dok je juri muškarac u kamionetu na južnoj strani grada.

Potjera se dogodila ispred nekoliko kuća u komšiluku pored puta, saopštili su policajci. To se dogodilo prošlog petka, a bezbjednosna kamera sa jedne kuće zabilježila je momenat kako neimenovana ženu trči kroz snijeg dok je automobil prati izbliza. Kada je sustigao, ona je promijenila pravac, i oboje nestaju u noći.

Policijska uprava Denvera je tada identifikovala situaciju kao slučaj nasilja u porodici, za koju su rekli da je još provjeravaju jer i žena i njen partner ostaju neimenovani.


Kasnije tokom dana, stručnjak za nasilje u porodici ponudio je svoje mišljenje o onome za šta je vjerovao da se dešavalo.

"Zdravi odnosi ne eskaliraju do pokušaja da pokosite svog partnera automobilom", rekao je Frenklin Еrikson iz grupe za podršku žrtvama nasilja u porodici.

"Vrlo je jasno da je ženi sa snimka neophodna pomoć", nastavio je on, i dodao: "Vrlo je jasno da je ovo situacija u kojoj je njena bezbjednost ugrožena."

ATV otkriva imena: Ovo su uhapšeni u velikoj akciji u Bijeljini

ATV otkriva imena: Ovo su uhapšeni u velikoj akciji u Bijeljini

Policija je nastavila da nudi sopstveno objašnjenje o problemima žene, otkrivajući u petak da je ženu nevidljivi vozač natjerao da uđe u kamion, ali je uspjela da pobjegne.

Policajci su rekli da ju je jurio čovjek koji je vozio kamionet, ali je na kraju pobjegla.

Čovjek je u međuvremenu uhapšen sljedećeg dana, potvrdili su policajci, ali bez podizanja optužnice.

Gugl se oglasio o gašenju Gmail-a

Gugl se oglasio o gašenju Gmail-a

Njegov identitet, kao i identitet navodne žrtve, ostaje nepoznat.

(Kurir)

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 10:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:55 Serija: Istine i laži (12+) (R)

    ''''''''''Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 11:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 11:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 12:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:15 Еmisija: Putuj, probaj, zavoli (R)

    '''Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom' otkriće vam čari turizma i gastronomije širom Republike Srpske i odvešće vas na poznata, manje poznata, pa čak i sasvim nepoznata mjesta.