Објављен видео снимак

Мушкарац јурио жену по снијегу, па обоје нестали

  • Извор: Курир
  • 25.02.2024. 11:23

Страни медији објавили су застрашујући снимак који приказује тренутак када је жену јурио камионет низ мрачну улицу у Денверу.

Снимак, који се сада користи као материјал за полицијску истрагу, приказује жену како бјежи трчећи док је јури мушкарац у камионету на јужној страни града.

Потјера се догодила испред неколико кућа у комшилуку поред пута, саопштили су полицајци. То се догодило прошлог петка, а безбједносна камера са једне куће забиљежила је моменат како неименована жену трчи кроз снијег док је аутомобил прати изблиза. Када је сустигао, она је промијенила правац, и обоје нестају у ноћи.

Полицијска управа Денвера је тада идентификовала ситуацију као случај насиља у породици, за коју су рекли да је још провјеравају јер и жена и њен партнер остају неименовани.


Касније током дана, стручњак за насиље у породици понудио је своје мишљење о ономе за шта је вјеровао да се дешавало.

"Здрави односи не ескалирају до покушаја да покосите свог партнера аутомобилом", рекао је Френклин Ериксон из групе за подршку жртвама насиља у породици.

"Врло је јасно да је жени са снимка неопходна помоћ", наставио је он, и додао: "Врло је јасно да је ово ситуација у којој је њена безбједност угрожена."

АТВ открива имена: Ово су ухапшени у великој акцији у Бијељини

АТВ открива имена: Ово су ухапшени у великој акцији у Бијељини

Полиција је наставила да нуди сопствено објашњење о проблемима жене, откривајући у петак да је жену невидљиви возач натјерао да уђе у камион, али је успјела да побјегне.

Полицајци су рекли да ју је јурио човјек који је возио камионет, али је на крају побјегла.

Човјек је у међувремену ухапшен сљедећег дана, потврдили су полицајци, али без подизања оптужнице.

Гугл се огласио о гашењу Gmail-а

Гугл се огласио о гашењу Gmail-а

Његов идентитет, као и идентитет наводне жртве, остаје непознат.

(Курир)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм