Šerif okruga Dalas

Napadač u školi u Americi je učenik Dilan Batler

  • Izvor: SRNA
  • 04.01.2024. 22:51

Osumnjičeni napadač u srednjoj školi u američkoj državi Ajova identifikovan je kao učenik te škole Dilan Batler, izjavio je šerif okruga Dalas, Adam Infanti, ali je odbio da saopšti više detalja.

Šerif je na konferenciji za novinare rekao da više nema opasnosti po građane i da policija sada radi na tome da se shvati šta se dogodilo.

Ranije danas je javljeno da je najmanje jedna osoba izgubila život, a nekoliko je ranjeno u pucnjavi u srednjoj školi u gradiću Periju, u američkoj državi Ajovi.

Nova pucnjava u srednjoj školi u Americi, ima žrtava

Nova pucnjava u srednjoj školi u Americi, ima žrtava

Kako je navela televizija Еn-Bi-Si, pozivajući se na više policijskih izvora, naoružani napadač je preminuo od prostrijelne rane koju je sam sebi nanio.

U pucnjavi je povrijeđeno još pet lica, uključujući direktora škole.

Batler je prije pucnjave na društvenoj mreži "Tiktok" objavio video iz školskog toaleta u kom je napisao "Sada čekamo".

Tramp podnio žalbu Vrhovnom sudu na zabranu kandidovanja u Koloradu

Tramp podnio žalbu Vrhovnom sudu na zabranu kandidovanja u Koloradu

Pucnjava je prijavljena jutros oko 7.37 časova po lokalnom vremenu, prije početka prvog školskog dana poslije zimskog raspusta za učenike srednje škole u Periju, koju pohađa oko 1.785 učenika.

Policija je saopštila da više nema opasnosti po građane i da policija sada radi na tome da utvrdi tačne okolnosti incidenta.

Pratite nas i putem Vibera

  • 17:00 Serija: Nasljednici (12+) (R)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

  • 17:50 Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

    ''Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

  • 18:20 Serija: Ljubavni zalogaji (12+) (R)

    Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

    ' '''Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.