Južna Kalifornija

Prava misterija - šest tijela pronađeno razbacano u pustinji

  • Izvor: Mondo.rs
  • 25.01.2024. 14:03

Šest osoba pronađeno je mrtvo u pustinji Mohave u južnoj Kaliforniji. Policija istražuje ko stoji iza ubistava nakon što je šest tela pronađeno razbacanih u udaljenom delu pustinje, saopštila je kancelarija šerifa okruga San Bernardino. Policajci su otkrili tela u utorak uveče u udaljenom delu pustinje pored autoputa 395 u blizini Еl Miragea, oko 95 kilometara severoistočno od Los Anđelesa, rekla je novinarima portparolka šerifa Mara Rodrigez.

Za sada nema informacija o identitetu ubijenih. Zvaničnici su rekli da uzrok i način smrti tek treba da budu potvrđeni, ali Viktor Vali Njuz izvještava da su sve žrtve upucane. Prvobitno je prijavljeno pet tijela, ali je Rodrigez rekao da su ostaci šeste žrtve pronađeni tokom istrage.

Slučaj ”Dragičević”: Ponovo ukinuta oslobađajuća presuda krim tehničarima PU Banjaluka

Slučaj ”Dragičević”: Ponovo ukinuta oslobađajuća presuda krim tehničarima PU Banjaluka

Krvava tijela na zemlji, desetine čaura oko njih

Televizijska stanica u Los Anđelesu KTLA-TV saopštila je da se na snimcima iz vazduha sa lica mjesta vidi više krvavih tijela na zemlji sa desetinama tragova i čaura oko njih. Čini se da su neke od žrtava takođe spaljene, rekao je emiter, dodajući da su scene suviše jezive da bi se prenosile.


Na licu mjesta pronađena su i dva vozila - plavi terenac i bijeli kombi. KTLA javlja da je terenac bio izrešetan mecima, a stakla su razbijena, dodajući da je jedno od tijela pronađeno u jednom od vozila.

Policija je saopštila da nije bilo hapšenja i nije ponudila objašnjenje za motiv ili okolnosti ubistava. Еl Miraž je zajednica koja se nalazi u blizini ravnog, suvog korita jezera u zapadnoj dolini Viktor u pustinji Mohave.

Pratite nas i putem Vibera

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Film

    'Film

  • 16:00 Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom (R)

    Putujte po svijetu sa Robertom Dacešinom, jer će vam se apetiti za putovanjem i svim biserima koje ono nudi sigurno povećati.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:40 Serija: Ljubavni zalogaji(12+) (R)

    ’Ljubavni zalogaj’ uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i novi simpatični sitkom.