Јужна Калифорнија

Права мистерија - шест тијела пронађено разбацано у пустињи

  • Извор: Мондо.рс
  • 25.01.2024. 14:03

Шест особа пронађено је мртво у пустињи Мохаве у јужној Калифорнији. Полиција истражује ко стоји иза убистава након што је шест тела пронађено разбацаних у удаљеном делу пустиње, саопштила је канцеларија шерифа округа Сан Бернардино. Полицајци су открили тела у уторак увече у удаљеном делу пустиње поред аутопута 395 у близини Ел Мирагеа, око 95 километара североисточно од Лос Анђелеса, рекла је новинарима портпаролка шерифа Мара Родригез.

За сада нема информација о идентитету убијених. Званичници су рекли да узрок и начин смрти тек треба да буду потврђени, али Виктор Вали Њуз извјештава да су све жртве упуцане. Првобитно је пријављено пет тијела, али је Родригез рекао да су остаци шесте жртве пронађени током истраге.

Случај ”Драгичевић”: Поново укинута ослобађајућа пресуда крим техничарима ПУ Бањалука

Случај ”Драгичевић”: Поново укинута ослобађајућа пресуда крим техничарима ПУ Бањалука

Крвава тијела на земљи, десетине чаура око њих

Телевизијска станица у Лос Анђелесу КТЛА-ТВ саопштила је да се на снимцима из ваздуха са лица мјеста види више крвавих тијела на земљи са десетинама трагова и чаура око њих. Чини се да су неке од жртава такође спаљене, рекао је емитер, додајући да су сцене сувише језиве да би се преносиле.


На лицу мјеста пронађена су и два возила - плави теренац и бијели комби. КТЛА јавља да је теренац био изрешетан мецима, а стакла су разбијена, додајући да је једно од тијела пронађено у једном од возила.

Полиција је саопштила да није било хапшења и није понудила објашњење за мотив или околности убистава. Ел Мираж је заједница која се налази у близини равног, сувог корита језера у западној долини Виктор у пустињи Мохаве.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Инстаграм, живот под филтером, документарни програм

    '' 'Инстаграм, живот под филтером, документарни програм

  • 13:10 Емисија: Досије (Р)

    Емисија која је дуги низ година дио нашег програма, 'Досије', расвијетљава догађаје у које мало ко смије да завири, проговора о актуелним темама о којима се ћути, распакује чињенице случајева злочина, криминала и корупције.

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина