Представљен им "Нектар Без филтера"

Зостер у посјети Бањалучкој пивари: Необавезно дружење, али за памћење

  • Извор: ПР
  • 30.10.2023. 11:29

Да и неформално дружење може бити за памћење, показала је посјета мостарске групе Зостер Бањалучкој пивари у суботу, 28. октобра 2023. године.

Бањалучка пивара угостила је познате музичаре и том приликом им представила најновији производ - "Нектар Без филтера". Сусрету између умјетника и пивара присуствовало је и пет најсрећнијих љубитеља квалитетног пива и заљубљеника у музику групе Зостер.

Чланови бенда наводе да су захвални на подршци коју им пружа Бањалучка пивара.

"У Бањалуци се осјећамо као код куће и то је један од најљепших градова у БиХ. Везани смо за овај град и овдје имамо много пријатеља, а посебно зато што је наше прво гостовање изван Мостара било у Бањалуци и то давне 2002. године. Ово је други пут како смо у Бањалучкој пивари, а први пут сам био са групом глумаца када сам снимао серију 'Кожа'. 'Нектар' пиво ми је супер, а пити 'Нектар Без филтера' у срцу пиваре је заиста врхунски ужитак", изјавио је Марио Кнезовић, фронтмен бенда Зостер. 

Из Бањалучке пиваре кажу да су срећни и поносни што су имали прилику угостити групу Зостер и представити им најновију креацију, "Нектар Без филтера". 

"Ово дружење је идеалан спој умјетности и врхунске пивске традиције. Такође, ово је била прилика да се наши вјерни потрошачи сусретну са својим омиљеним бендом и заједно са њима испробају наше најновије пиво 'Нектар Без филтера'. Било нам је задовољство створити једно овакво искуство, а и сигурно је да ћемо имати још оваквих догађаја", казала је Андреа Лиздек, Маркетинг менаџер Бањалучке пиваре.

Треба споменути и то да је посјета Зостера реализована заједно са екипом ОК Music Teama, у чијој продукцији је бенд одсвирао двоструки концерт током протеклог викенда, управо уз подршку Бањалучке пиваре и њиховог новог производа "Нектара Без филтера".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: