U 48. godini

Preminuo glumac Džefri Karlson

  • Извор: Агенције
  • 10.07.2023. 08:49

Glumac Džefri Karlson preminuo je u 48. godini.

Karlson, poznat po svojoj revolucionarnoj ulozi trans osobe u sapunici "Sva moja djeca" (All My Children) preminuo je u 48. godini, ali detalji o uzroku ili lokaciji smrti su nepoznati, navodi Deadline.

Glumac je ostao poznat po ovoj zapaženoj ulozi u popularnoj sapunici iz 2006. godine.

Tužnu vijest je objavio njujorški pozorišni urednik Adam Feldman na Tviteru, gdje je opisao Karlsona kao "moćnog glumca".

Inače, Karlson je došao u seriju kao lik po imenu Zarf u avgustu 2006, a zatim se vratio tog novembra kao trans žena po imenu Zoi.

"The Shakespeare Theatre Company" se oglasila na Fejsbuku povodom smrti glumca:

"STC je tužan zbog vijesti o nedavnoj smrti Džefrija Karlsona. Džefri je dao prelijepe i nijansirane nastupe tokom svoje karijere koja ga je odvela od televizije i filma do Brodveja i, na našu sreću, do STC-a. Njegovi nezaboravni nastupi uključuju Lorencačo (2005), Hamleta (2007 i 2008) i Romea i Juliju (2016 i 2017).", napisali su iz pozorišta.

"Šaljemo našu ljubav Džefrijevim prijateljima, porodici i kolegama, onima koji su ga najdraže poznavali i voljeli", navodi se na kraju posta.

Brojni obožavaoci i kolege su se oprostili od glumca.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Микродржава: Малта, документарни програм (Р)

    'Микродржава: Малта, документарни програм (Р)