Потписали га глумци

Сценарио за "Пријатеље" иде на аукцију

  • 09.04.2024. 22:16

Обожаваоци "Пријатеља" ће ускоро добити прилику да посједују дио историје и да одају почаст њеној покојној звијезди Метјуу Перију.

Оли Лок, једна од звијезда популарне британске ријалити серије "Made in Chelsea", открио је своје планове да на аукцији прода потписани сценарио који поседује за једну од најпознатијих епизода серије.

Дугогодишњи ријалити играч планира да отвори надметање за изузетно ретки сценарио за епизоду "The One Where Rachel Has A Baby", дводјелно финале осме сезоне.

Оли продаје сценарио на аукцији како би прикупио средства за Фондацију Метју Пери у част покојног глумца "Пријатеља", који је трагично преминуо 28. октобра 2023, након што се утопио у својој хидромасажној кади у 54. години.

"Као и већина људи, ја и мој супруг Герет смо велики пријатељи и обожаваоци Метјуа Перија, тако да је имало смисла учинити нешто да прославимо његов живот и поштујемо његову посвећеност помагању људима у борби против зависности", рекао је Оли Лок и додао:

"Одједном ми је пало на памет да бих могао да урадим нешто посебно да помогнем Фондацији Метју Пери", објаснио је он.

Одјевни предмети које би требало чешће прати

Одјевни предмети које би требало чешће прати

Олијев сценарио је посебно пожељан, јер га потписује свих шест главних глумаца: Метју Пери, Џенифер Анистон, Кортни Кокс, Лиза Кудроу, Дејвид Швимер и Мет ЛеБланк.

"Ако се прода, донираћу дио прихода Фондацији Метју Перија", наставио је Оли, прије него што је примјетио колико су му меморабилије важне. 'Тешко је одвојити се од тога, али се чини да је то права ствар."

Лицитација је већ отворена за потписану скрипту, за коју се процјењује да ће се продати за 5.000–8.000 фунти (6.329–10.126 долара).

Сценарио ће ићи испод чекића у аукцијској кући Хансон Рос у Ројстону, у Хертфордширу, у Енглеској, у петак, 12. априла, пише Дејли Мејл.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: