Zabuna

Doktori joj rekli da je trudna a nije imala odnose godinu dana

  • Izvor: Agencije
  • 15.09.2021.22:26

Zamislite da vam ljekari kažu da ste u drugom stanju, a vi znate da duže od godinu dana niste imali seksualne odnose? Zvuči nemoguće, ali upravo to se desilo Samanti Gibson, koja je svoju priču podijelila na TikToku.

"Otišla sam kod ljekara da izvadim krv i rekli su mi da sam trudna, iako nisam imala odnose duže od godinu dana", kaže Samanta.

Njen snimak imao je više od milion pregleda na društvneim mrežama, a ljudi su bili zaista iznenađeni ovom njenom pričom.

"Otišla sam kod ljekara jer sam imala vrtoglavice i bol u stomaku, dešavalo mi se da dva do tri puta nedjeljno osetim probadanje u stomaku. Kada sam otišla, bol je bio toliki da nisam mogla da hodam ni da se pomjerim", dodala je.

Otkrivajući da još uvijek ne zna uzrok bola, Samanta je ispričala da su joj u bolnici izvadili krv, a zatim su je nazvali i saopštili joj da je trudna, piše "Espreso.rs".

"Rekla sam: 'Nisam trudna, bukvalno nisam imala odnose godinu ili dvije, to je nemoguće!’ Dali su mi da uradim test za trudnoću, onaj na koji se mokri, a kada je rezultat bio negativan, rekli su da će mi ponovo izvaditi krv, za svaki slučaj".

Ova djevojka nakon toga je otišla ponovo kod ljekara, izvadili su joj krv i više je niko od ljekara nikada nije pozvao.

"Ali nisam trudna, prošlo je nekoliko mjeseci od tada. Pretpostavljam da su pomiješali uzorke krvi ili tako nešto jer nisam trudna i treba ponovo da idem kod ljekara jer i dalje imam probadajući bol u stomaku", kaže ona u videu.

Mnogi su bili iznenađeni ovim događajem i podijelili su svoje reakcije, piše "Mondo".

"Doživjela bih srčanih udar ka mi se to desi. Nadam se da će ljekari utvrditi u čemu je problem" napisala je jedna djevojka, a drugi su pokušavali da joj pomognu u utvrđivanju problema, govoreći da je možda u pitanju sindrom policističnih jajnika ili endometrioza.

Tagovi: