Obratite pažnju

Ovo su svađe koje mogu okončati svaku vezu

  • Izvor: Agencije
  • 16.01.2023.15:51

Svi parovi se svađaju, ali nekada se dogodi da im upravo te svađe riješe probleme. Ipak, kada dođe do rasprave, potrebno je raditi na rješavanju problema.

Terapeuti ističu kao najgore svađe koje se ponavljaju kod velikog broja parova koji imaju probleme u vezi. To su pitanja koja mogu okončati svaku vezu.

Svađa oko novca

Finansije su na prvom mjestu stvari oko kojih se parovi svađaju. Vi, naprimjer možete štedjeti novac, dok ga vaš partner nekontrolirano troši ili obrnuto. Ovo pitanje možete riješiti razgovorom, dogovorom i mijenjanjem navika trošenja novca. Međutim, ako svaka osoba u vezi nastavi sa svojim navikama, ova svađa će se stalno ponavljati.

Svađa oko porodice

Normalno je da ponekad kritiziramo članove svoje porodice, ali ako vaš partner govori bezobrazne stvari o vašim bližnjima, to može biti problem. Vaš partner ne smije omalovažavati vašu porodicu, kao ni vi njegovu, kako ne biste jedno drugom povrijedili osjećaje.

Svađa oko kućnih poslova

Iako se čini nevažno, ovo je problem koji može dovesti do velikih problema u vezi, posebno ako samo jedna osoba odrađuje sve kućanske poslove.

Podjela poslova treba postojati kako bi partneri bili ravnopravni, i to je svakako nešto o čemu morate porazgovarati s partnerom.

Svađa oko seksa

Ako vam nešto za vrijeme seksa ne odgovara ili mislite da vaš partner ima problema sa seksualnim nagonom, to su stvari koje mu trebate pažljivo kazati. U suprotnom sve bi moglo eskalirati i dovesti do velike svađe koja će vašeg partnera povrijediti i ostaviti nepovratan utjecaj na vašu vezu.

Svađa oko ličnih karakteristika

Riječi koje vam neko kaže u svađi najčešće nećete zaboraviti, posebno ako vam ih je rekla osoba koju volite. 

Stoga pazite i izbjegavajte komentare o izgledu partnera i slično za vrijeme svađe. Vjerojatno ćete reći nešto što i ne mislite, ali to vašem partneru neće izgledati tako i time ćete ga jako povrijediti. 

Tagovi: