TikTok

Genetika je čudo: Majka i kćerka skoro potpuno identične

  • Izvor: Agencije
  • 12.06.2022.14:34

Sličnost između majki i kćerki nije neka novina, ali pojedine su identične i da nije primjetna razlika u godinama.

Takav primjer su i Liberti Bani (20) i njena mama Amina Bani (54) iz Australije, čiji je video na društvenoj mreži TikTok postao viralan.

Kako kaže Liberti, dok je odrastala, sličnost nije bila tolika, ali su komentari da su ona i mama identične sada sve češći.

Sličnost je počela da primjećuje i sama.

Zbog kovrdžave, tamne kose, sličnog oblika brade i obraza, kao i identičnog osmijeha, njih dvije su skoro iste, a mama i kćerka kažu da su i nerazdvojne i da su kao prijateljice.

"Moja mama je moja najbolja drugarica, veoma smo bliske i to uvijek rado ističem", rekla je Liberti za NeedToKnow.Online.

"Po karakteru, ja više ličim na tatu. Međutim, mama i ja dijelimo neke osobine, kao što je briga o voljenima, ali i stidljivost. Tokom godina mnogo ljudi nam je govorilo da smo identične, pa i neki članovi familije. Iskreno, moja mama je lijepa i spolja, ali i kao osoba, ako bih bila upola takva ličnost kao što je ona, bila bih presrećna", iskrena je Liberti.

Inače, one su se priključile trendu na TikToku i iskoristile filter za video, koji ubrzano mijenja njhove strane slijeva nadesno i obrnuto.

Video je postao viralan i pregledalo ga je više od 10 hiljada ljudi.

"Genetika je tako zanimljiva stvar", napisala je jedna osoba, a druga dodala da su mama i kćerka identične.

"Ovaj video djeluje kao jedan od onih 'prije i poslije", našalio se drugi pratilac, prenosi portal "Ona".

@libertybunney Just wait until we look up 🤯 #inverted #dejavu #fyp #viral #mum #trend ♬ deja vu - Olivia Rodrigo