Невјероватно

Из досаде урадили ДНК тест сина - резултати им срушили свијет

 • Извор: Агенције
 • 28.02.2024. 16:48

Једном пару срушио се свијет када су из досаде дошли на идеју да свом 12-годишњем сину ураде ДНК тест.

Све је почело као шала која се по њих неславно завршила.

Дона и Ванер Џонсон из Јуте у Америци, одлучили су из забаве да купе комплет за тестирање ДНК за свог млађег сина.

Међутим, мјесец дана касније, када су резултати стигли, зажалили су због овог поступка, јер им се тада цијели свијет окренуо наглавачке.


Траже помоћ од Русије: Хитно интервенишите

Траже помоћ од Русије: Хитно интервенишите

Њих двоје су убрзо сазнали да њихов, тада 12-годишњи син, који је зачет у клиници за вантјелесну оплодњу, није Ванерово биолошко дијете.

Испоставило се да је дошло до "забуне" у клиници те да је Донина јајна ћелија оплођена спермом непознатог донора.

У разговору с америчком телевизијском постајом "АБЦ4", Ванер Џонсон рекао је да му није било јасно шта се догодило кад је читао резултате теста.

"Кад сам погледао резултате теста, видио сам име своје жене под именом мајке, а испод оца писало је 'непознато' и помислио сам 'како то мислите, отац непознат, ја сам му отац'", изјавио је он.

Ванер и његова супруга Дона одлучили су се на ИВФ третмане (вјештачку оплодњу) 2007. године, након што нису могли дијете да добију природним путем.

Дона је рекла да је схватила како нешто није у реду кад су резултати показали да је њихов старији син полубрат млађем.


Богаташи масовно продају акције: Зашто?

Богаташи масовно продају акције: Зашто?

Све је постало јасније када су због теста открили да је Донина јајна ћелија случајно оплођена туђом спермом током процеса вјештачке оплодње.

"Схватате да постоји могућност да се нешто тако догоди, али никад вам не падне на памет да се то може догодити вама. Након открића било је пуно разних емоција које смо морали заједно да прођемо, али љубав према нашем сину се никад није промијенила" рекао је.

Сину су рекли за то тек након годину дана, кад су одлучили да потраже његовог биолошког оца. Након што су успјешно пронашли донатора, Ванер му се јавио и открио истину у свом, како је рекао, "најлуђем разговору у животу".

Испоставило се да је дјечаков биолошки отац са својом партнерком дошао у клинику исти дан када и они.

Оба пара су се одлучила да поднесу тужбу против клинике за вантјелесну оплодњу.

"То што ми пролазимо је невјероватно. Мислили смо да ће због тога што све пролазимо бити пристојнији и да ће с више обзира комуницирати с нама, али то уопште није тако", рекао је Ванер мислећи на клинику која је направила ову невјероватну грешку, преноси "Србија данас".


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 20:00 Имате ријеч са Милијаном Кос

  ''Ко? Шта? Када? Гдје? Зашто? Како? И ту се питања не заустављају - отворено и одважно.

 • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

  '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 21:30 Серија: Ко те шиша

  ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

 • 22:05 Вечерње вијести

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

  ''Серија: Ел Чапо (16+)

 • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

  Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.