TikTok

Mladoženja potezom razbjesnio korisnike društvenih mreža - VIDEO

  • Izvor: Agencije
  • 10.11.2022.08:58

Video snimak na društevnoj mreži TikTok postao je viralan, a izazvao je brojna neodobravanja.

Naime, u video snimku prikazano je kako mladoženja uzima komad torte i razmazuje ga po licu svoje novopečene supruge, prilikom čega ona pada na pod.

Korisnici TikToka smatraju da je mladoženja bio agresivan, a mlada je to negirala. Rekla je da je sve bilo šala.

"Zvanično je da smo gospodin i gospođa Prajs. Vratio mi je dobro i pošteno jer sam i ja njemu to već učinila. Volim ovog svog šu*ka od muža", poručila je mlada Džejd u objavi na TikToku. 

Tiktokeri su mladoženji zamjerili ovakvo ponašanje, a zbog niza negativnih komentara mlada je na kraju isključila mogućnost komentarisanja, ali video se zatim počeo pojavljivati na profilima drugih korisnika.

"Jadna žena, ovo je neoprostivo! Kako se može udati za to? Takva šteta na njen poseban dan", napisala je tiktokerka koja je nakon zabrane komentarisanja podijelila mladin video.

Način na koji je mladoženja s predumišljajem "vrebao" mladu i na kraju trijumfalno odšetao korisnici su protumačili kao znakove agresije.

"Ljudi u nasilnim vezama to ne vide na isti način kao autsajderi", "Agresija je problem. Tražila je od njega da to ne učini i nije ga bilo briga. Definitivno neće biti brižan muž".

"Preagresivan je, moj bi ga tata razvalio", "Zamisli da gledaš ovo kao roditelj", "Da sam na njenom mjestu, smjesta bih otišla", "Smije se samo da joj ne poteku suze", nižu se negativni komentari ispod video snimka.

@jadekennedy_777 It’s official we’re mr and mrs price❤️🥰 he got me back for doing it to him good and propa🙈🤣 love my arsehole of a husband all the world🤣🥰❤️ #fyp #fypシ #married #couplecomedy #funny #marriedlife #wedding ♬ original sound - Jade kennedy
Tagovi: