Kako da iskoristite stari hljeb

  • 05.03.2020. 07:11

Za one koji ne znaju šta će sa starim hljebom, evo trika kako da uz još nekoliko namirnica prirede sjajan obrk.

Sastojci:

7-8 komada isječenog hljeba
200 g šunke
100 g listova kačkavalja
malo kečapa
100 g kisele pavlake
2 jaja
200 ml jogurta
malo peršuna, bibera, origana

Priprema:

Isječen hljeb premazati kečapom, pa između poredati listove kačkavalja i šunke. Može malo i dimljene kobasice ili nešto drugo od suhomesnatog.

U pavlaku dodati jaja, jogurt, origano, biber, peršun i sve izmješati. Time preliti hljeb sipajući preliv između hljeba da sve lijepo upije. Narendati malo kačkavalja. Peći na 200 stepeni oko 35-40 minuta da lijepo porumeni, piše superzena.b92.net.

Služiti toplo.

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.