Ево и како

Овим састојком можете побољшати укус куваног кромпира

  • Извор: Кликс
  • 17.06.2025. 12:30

Многа кувана јела су незамислива без кромпира, а када га кувате најважније је добити добар укус. Додавањем једног састојка, ваш кромпир ће бити идеално кухан и укусан.

Када желите да скухате кромпири уколико сте одабрали праву врсту за кување, битно је да се послужите корисним триком који ће учинити ово јело још укуснијим.

Наиме, корисно је да додате сирће у воду у којој кухате кромпир, јер ће јој то помоћи да задржи облик. Препоручује се да кромпир кухате око 30 минута, а након 13 минута сипајте сирће.

Сирће има улогу да одржи чврстину кромпира, јер ће учинити мембрану чвршћом. Кромпир ће задржати свој облик, неће се распасти или постати кашаст.

За ову намјену можете одабрати било које сирће које имате, а овај савјет можете увијек практиковати, али посебно када правите кромпир салату, преноси Кликс.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 22:10 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:25 Серија: Дивље пчеле (12+)

    Серија: Дивље пчеле (12+)

  • 23:20 Серија: Погледај у сутра (12+)

    ''Серија: Погледај у сутра (12+)

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм