Kontroverzni reper

50 Cent o sinu: Ne bi bilo loše da ga udari autobus

 • 05.12.2018. 08:00

Kontroverzni reper 50 Cent zgrozio je javnost svojim komentarom na Instagram profilu u kojem je napisao da ne bi bilo loše da njegovog sina udari autobus.

Naime, 43-godišnji reper komentarisao je fotografiju na kojoj se njegov sin Marquise druži s njegovim najvećim suparnikom Kennethom Supremeom McGriffom i napisao kako ne bi bilo loše da nekog od njih dvojice udari autobus, piše News.com.

Ovim činom 50 Cent je samo pogoršao već narušen odnos s najstarijim sinom, dok su fanovi ostali zgroženi reperovom izjavom.

Nakon upućenih kritika reper je objasnio na svom Tviteru kako nikome nije želio zlo, ali da zbog osoba s kojima se druži njegov sin njih dvojica jednostavno nisu u dobrim odnosima. 

"Njegovoj majci Shaniqui Tompkins platio sam 1.360.000 dolara kako bih mu osigurao bezbrižan život i školovanje, ono što ja nikada nisam imao", napisao je 50 Cent između ostalog.

Nakon dugogodišnje veze 50 Cent i Shanigui dobili su sina Marquisa, a nakon što su prekinuli počela je dugogodišnja borba za starateljstvo. Tek 2008. godine donijeli su odluku da će dijete ipak živjeti s majkom. Iako su godinama sin i otac pokušavali izgladiti odnos, to nisu uspjeli zbog čestih svađa između roditelja.

Tagovi:
 • 13:55 Vijesti

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 14:00 Serija: Istine i laži (R)

  Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.

 • 14:50 Serija: Igra sudbine (R)

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 15:40 Serija: Prevrtljivo srce

  Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?