Neka se nađu u vašem ormaru

Devet jesenjih komada zbog kojih će svaki autfit djelovati "skupo"

  • Izvor: Agencije
  • 12.09.2022.13:31

Ovih devet odjevnih komada biće hit jeseni, a djeluju veoma luksuzno.

Ne postoji osoba koja ne želi da izgleda dobro. Međutim, da biste imali sjajan stil, nisu vam potrebni preskupi komadi, naprotiv. Bitno je samo da imate dobro oko i naravno, da znate šta vam dobro pristaje, ali činjenica je da vam u tome mogu pomoći određeni modeli odeće koji sami po sebi djeluju luksuznije i sofisticiranije, te vam u nastavku donosimo prijedloge koji vaš outfit mogu podići na potpuno nov nivo, a koje možete naći u omiljenoj prodavnici highstreet brendova.

1. Vuneni kaput

 Vuneni kaputi su dobra investicija. 

Nema jeseni bez dobrog vunenog kaputa, a u ovako nečemu ćete uvijek djelovati sofisticirano i elegantno.  

2. Pantalone sa visokim strukom

 Pantalone sa visokim strukom uvek deluju skupo. 

Pantalone sa visokim strukom i širokim nogavicama aktuelne su već nekoliko sezona. Ipak, za luksuziji izgled birajte kvalitetnije materijale poput vune - em će vam biti toplo i udobno, em ćete delovati tako stajliš.

3. Džemper sa prugama

Džemperi sa prugama su uvijek in. 

Pruge su nekad bile rezervisane samo za ljeto, međutim, sada se sele u jesenju sezonu i to u formi oversized džempera. lako se kombinuju i djeluju prefinjeno, te obavezno nabavite na vrijeme svoj model.

4. Midi satenska suknja

Satenske suknje su u trendi i ove jeseni. 

Sa midi satenskim suknjama nema greške. Možete ih nositi i tokom ljetnje i jesenje sezone, a izgledaće fantastično u kombinaciji sa mekim vunenim materijalima. 

5. Kargo pantalone sa ravnim nogavicama

Kargo pantalone deluju skupo i sofisticirano. 

Kargo pantalone su ogroman trend sezone, ali za sofisticariniji look birajte modele sa ravnim nogavicama.

6. Gležnjače

Gležnjače su sjajan izbor obuće za jesen. 

Gležnjače se sele i u ovu sezonu i to ne bez razloga. Dobar par ovakvih čizmica može podići svaki outfit na potpuno novi nivo.

7. Dobar kožni mantil

Dobar kožni mantil uvijek djeluje skupo. 

Dobar kožni mantil definitivno je nešto u šta vrijedi uložiti novac, a ukoliko odaberete model koji vam najbolje pristaje budite sigurni da će dati tu željenu dozu luksuza.

8. Džemper od vune alpake

Komad koji je must have ove jeseni, upravo jer deluje tako sofisticirano, čak i kada upašete prednje dijelove u farmerice ili pantalone. 

Komad koji je must have ove jeseni, upravo jer deluje tako sofisticirano, čak i kada upašete prednje dijelove u farmerke ili pantalone.

9. Kaubojke

Kaubojke su trend jeseni. 

Veliki su trend ove jeseni, a za sofisticiranije izdanje birajte modele od prevrnute kože u svjetlijim bojama, piše Elle.rs.

(Foto: Freepik.com)

Tagovi: