ATV

Манекенка

Хајли Бибер без панталона у изласку у Паризу

 • Извор: Кликс
 • 26.09.2023. 08:01

Манекенка Хајли Бибер је изоставила панталоне током свог изласка с пријатељима у Паризу прикључивши се тако "но пентс" (без пантолана) тренду који је још прошле године освојио модни свијет.

Оснивачица бренда Роуд Скин била је насмијана док је напуштала ресторан Хотел Костес показавши своје дуге ноге у црним чарапама.

Манекенка је за овај излазак бирала двобојни боди, који је имао беж крагну на врху и црни доњи дио. "Заборављајући" панталоне, Бибер је овај изглед употпунила црним салонкама.

Овај изазован изглед заокружила је појасом са златним детаљем око струка и кожним капутом до пода. Премда је излазила у вечерњим сатима на лицу је имала и сунчане наочале, а на рукама јој се истицао смеђи маникир.

Раније овог мјесеца је прославила пет година брака с поп звијездом Џастином Бибером, а претходно је у аугусту у Њујорку у августу промовисала лансирање Пептид Лип Тритмент производа.

Тренд „без панталона“ у ком се појавила у Паризу крајем прошле године освојио је модни свијет, а на фотографијама папараца познатих дама неријетко се могу видјети ултракратки шорцеви и бодији.

"Уколико желите пратити овај тренд, морате знати да је кључ у модним додацима. Огрлица, тексас јакна или кармин у упечатљивој боји ће освјежити ваш изглед", навео је портал Стејлајт, преноси Кликс.

Док је Хејли у центру пажње због упечатљивих и неријетко елегантних модних комбинација, њен супруг је доспио на насловне стране због свог посебно лежерног одијевања.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 12:55 Емисија: На ивици терена (Р)

  Упознаћемо вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста.

 • 13:25 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

  Путописна авантура са потписом Бањалучанина Роберта Дацешина.

 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 14:00 Серија: Превртљиво срце (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 14:50 Серија: Истине и лажи (Р)

  Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

 • 15:40 Серија: Авионџије (Р)

  Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.