Ne uče na tuđim greškama?

Izgubio se smisao: Trans muškarac sa grudima reklamira donji veš "Kelvina Klajna"!

 • Izvor: RT Balkan
 • 26.05.2023. 08:33

Reklama "Kelvina Klajna" na kojoj trans muškarac pozira u sportskom grudnjaku izazvala je žestoke reakcije nakon što je postala viralna na internetu.

Brend, poznat po seksi reklamama i zgodnim modelima, sada je reklamiranje svojih proizvoda prepustio Bapiju Kortramu koji na promotivnoj fotografiji nosi farmerke i sportski grudnjak, piše RT Balkan.

Bapija, koji je iz Holandije, predstavlja više modnih agencija, uključujući i britanski "Zibidi talent" koji ga opisuje kao "trans muškarca koji još nije imao operaciju grudi".

Fotografija je postala viralna nekoliko nedjelja što je "bad lajt" upao u problem zbog partnerstva sa transrodnim influenserkom Dilanom Malvejnijem.

Katastrofalna marketinška ideja dovela je do pada prodaje američkog vodećeg piva za čak 20 odsto iz nedjelje u nedjelju.

20 sekundi propasti: Nike angažovao muškarca da promoviše brushalter

20 sekundi propasti: Nike angažovao muškarca da promoviše brushalter

Takođe je bilo poziva da se "Adidas" bojkotuje zbog upotrebe biološkog muškarca za promociju ženskog kupaćeg kostima u kolekciji "Prajd 2023".

Ovaj gigant sportske odjeće izazvao je bijes kupaca koji su ga optužili da se "ruga" ženama kada je objavio oglas za kupaći kostim od 50 funti koji je dio njegove kampanje za "održavanje inkluzivnih vrijednosti", podsjeća "Dejli mejl".


 • 07:00 Serija: Kolo sreće (R)

  Ne propustite priču o domaćici iz malog mjesta kojoj se život potpuno mijenja kada dobije sedmicu na lotou.

 • 08:00 Serija: Prevrtljivo srce (R)

  Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca .

 • 08:50 Centar dana (R)

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 10:15 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 10:30 Kuhinjica na otvorenom

  Uživajte u kulinarskim minutima na našem programu. Kuhajte sa ATV-om!

 • 10:55 Teletrgovina

  Teletrgovina