TikTok

Kupili kuću i u njoj pronašli nešto nevjerovatno - VIDEO

 • Izvor: zena.blic
 • 25.05.2023. 14:58

Na nevjerovatnom snimku objavljenom na TikToku vidi se trenutak kada novi vlasnici kuće pronalaze bunar star 126 godina ispod kuhinjskog poda.

Ema Harison (28) i Riz Stajner (27) iz Vusteršira u Velikoj Britaniji renovirali su svoju kuhinju kada su došli do nevjerovatnog otkrića.

Ispod kuhinjskog poda pronašli su bunar star 126 godine. Nakon što su se uselili u kuću, prvo su riješili da izmjere dubinu bunara.

Međutim, odlučili su da ga ne diraju i stavili su staklo na viktorijansku strukturu kako bi joj vratili nekadašnji sjaj.

Kuća je izgrađena 1897. godine, pa se procjenjuje da je i bunar napravljen u isto vrijeme, kada je bio i primarni izvor vode.

Snimak nevjerovatnog otkrića podijelili su na TikToku a video je do sada pogledalo više od 5,3 miliona ljudi.


Snima vas: Ako imate ovu aplikaciju, brišite je odmah

Snima vas: Ako imate ovu aplikaciju, brišite je odmah

Na snimku se vidi kako Riz spušta kanap sa šoljom u bunar kako bi izmjerio koliko je dubok, i otkrio je da je dubina oko šest metara.

Ema je rekla da je bunar “kul otkriće, ali i veoma jezivo”.

Unutar bunara su pronašli potkovice i niz drugih stvari. Par se nada da će u budućnosti moći da ukrasi svoje novo otkriće, prekrivajući ga staklom kako bi se moglo preći preko njega.

"Nadamo se da ćemo moći da stavimo svjetla do kraja bunara tako da može da se vidi dno stakleni vrh preko kojeg će moći da se prelazi. To će biti odlična karakteristika u novoj kuhinji", rekla je Ema, prenosi "Blic Žena".

Ona je dodala da će sve to uraditi sami, ali da očekuju da će taj projekat potrajati nekoliko godina.

Tagovi:
 • 15:00 Tet a tet (R)

  Koliko znate o onima koji žive pod budnim okom javnosti? Znate li o čemu maštaju, šta su sve prošli, u čemu uživaju, šta rade kada su potpuno sami? Koje tajne su spremni da otkriju? Koliko su spremni da se ogole?

 • 16:00 Autošop magazin (R)

  Specijalna emisija posvećena automobilizmu i auto-industriji, aeornautici, digitalnim tehnologijama i saobraćaju. Sve što ste željeli da saznate o automobilima.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Blic kuhinjica

  Ova kratka enciklopedija hrane osim što će vas zabaviti sigurno će vam dati ideju za pripremanje ukusnog ručka, večere ili neke specijalne prigode.

 • 17:00 Serija: The Paper/Novine (R) (12+)

  Serija 'Novine' hrvatska je kriminalistička serija u režiji Dalibora Matanića, a prema scenariju Ivice Đikić.

 • 17:50 Metar moga sela (R)

  Marin Marinković, dugogodišnji urednik i TV lice naše medijske kuće, poći će putevima sela u cijeloj Republici Srpskoj, zavirti u domove vrijednih domaćina, otkriti tradiciju i pustiti glas naroda da opiše svoj život i rodnu grudu.