ATV

Хаос

Млада побјегла са бившим дечком и однијела коверте

 • Извор: Мондо.рс
 • 07.10.2023. 15:01

Бошко Бубања, организатор прослава и свадби, у јутарњем програму телевизије "Пинк" испричао је неке од најчуднијих догађаја који су се десили на свадбама.

Од украденог есцајга, па до бизарне приче о младој која је побјегла са ковертама са вјенчања.

Бошко Бубања каже да је тема "празна коверта" на свадбама једна од најчешћих и да се не догађа тако ријетко.

"Комадни поклони су све рјеђи, а коверте су све чешће, па се тако догађа да је нека коверта празна и непотписана. Када су мање свадбе у питању са 200 званица није тешко утврдити ко је дошао са празном јер постоји списак гостију. Некада младенци посумњају да је то неко подметнуо из ресторана, тачније, да је узео пуну и ставио празну коверту. Зато се користе сигурносне кесе које се стављају у сеф ресторана. Она кад се затвори не може да се отвори, а да се не поцијепа. То је најбољи вид превенције", рекао је Бубања и додао да празна коверта најчешће не значи да неко нема, већ да је "бахат и да не жели да донесе поклон младенцима".

На питање - колико новца треба да се нађе у коверти када се одлази на свадбу, Бубања каже да је наишао на бурне рекације када је прије годину дана рекао 100 евра.


У јавности јецала за мужем, а уствари наручила његово убиство

У јавности јецала за мужем, а уствари наручила његово убиство

"Данас је то стандард, неки чак доносе и више. Све је поскупјело, ручак за двије особе у ресторану је око 3.000 динара. Људи остају на свадби и по осам сати, једу и пију. Све то кошта", каже Бошко Бубања.

На крају је навео необичне догађаје који су се десили на свадама које је организовао.

"Највише је било лијепих догађаја и поклона. Неки су поклањали за свадбу станове од 100.000 евра. Од лоших ситуација нпр. прије годину и по дана млада је пред крај свадбе отишла у собу и покупила све коверте и нестала са бившим дечком или можда правим. Некада гости када крену кући често понесу инвентар. Једном се десило да се младина сестра саплела на степеницама и испало јој је 30 комплета есцајга. Кума је узела прибор за бибер и со, па су је замолили дискретно да то врати, онда је јавила другарицама и да оне врате јер су и оне ухваћене. Има разних ситуација", закључује Бубања.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 12:15 Аутошоп магазин (Р)

  За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

 • 12:40 Емисија: Народ прича (Р)

  Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.

 • 13:10 Емисија: Енерго клуб (Р)

  Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

 • 13:40 Телетрговина

  Телетрговина

 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

  Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.