Мајданпек

У јавности јецала за мужем, а уствари наручила његово убиство

  • Извор: Курир
  • 07.10.2023. 14:57

Слађана П., супруга убијеног Дејана (33) из села Клокочевац код Мајданпека, за коју се сумња да је убицама пружала информације о кретању свог мужа, у јавности је јецала за убијеним супругом.

Испрва је све дјеловало као трагедија у којој је он несрећно страдао, али данас је полиција расвијетлила монструозни злочин у који је, како се сумња, и супруга убијеног Дејана (33) на неки начин уплетена.

Полиција у Мајданпеку ухапсила је С. М. (25), С. П. (28) и седамнаестогодишњег мушкарца, сви из околине Мајданпека, због постојања основа сумње да су извршили кривично дјело тешко убиство.

Наиме, Дејан П. (33) убијен је док се враћао из друге смјене нешто прије поноћи у суботу увече 5. августа ове године, у Лади Ниви која је потом била запаљена. Дејаново тијело изгорјело је у пламену који је захватио читаво возило, а истрагом је утврђено да је Дејан преминуо од задобијених повреда нанесених дрвеном мотком и бејзбол палицом.

Познаници: "Страшно да је од њега остао само пепео"

Познаници су непосредно након злочина говорили да је "страшно што је од његовог тијела остао само пепео".

- Враћао се с посла. Радио је као возач и развозио је колеге кућама. На крају је кренуо према салашу гдје је живио са женом и четворо дјеце. Да ли је у питању непажња, или му се приспавало па се преврнуо аутом и оно се упалило, још увек не знамо, али је страшно што је од његовог тијела остао само пепео - рекли су тада његови познаници из Клокочевца које је потресла вијест о Дејановој смрти.

Тијело пронашла супруга, оглашавала се на Фејсбуку

Дејаново угљенисано тијело пронашла је управо супруга, која је у глуво доба изашла да га тражи јер се, како је тада рекла, није вратио с посла у руднику.

Само неколико сати пре него што је нашла тијело свог мужа, та иста супруга на свом Фејсбук профилу окачила Дејанову и њену слику на којој су загрљени и заљубљени, написавши да управо славе 10 година брака.

- Срећна нам годишњица. Десет година - написала је тада Дејанова жена и уз ту објаву додала и фотографију на којој се грли и људи с њим.

Коментари испод ове фотографије само су се низали, а један од коментара је: "Да сте нам живи 100 гоидина и да се увек тако волите и слажете."

Вођа балканског картела: Ово је Србин ухапшен због шверца тоне кокаина

Вођа балканског картела: Ово је Србин ухапшен због шверца тоне кокаина

- Нека вам је са срећом. Честитамо - само су неки од коментара.

Након тога, она је са својим пријатељима подијелила и вијести о смрти њеног мужа. Наиме, окачила је црну фотографију и фотографију свеће, а пријатељи су јој изјављивали саучешће. Испод ове фотографије пријатељи и рођаци Дејановој супрузи су писали и "да буде јака због дјеце", као и да "мора да им буде и отац и мајка".

"Нисам жељела да се ради обдукција"

- Та слика ће ми остати за читав живот. Нисам жељела да се ради обдукција нема разлога - рекла је тада његова супруга.

- Чули смо се док је радио. Рекао ми је да кола нису у добром стању и да на њима не раде свјетла. Предложила сам да крене кући пјешице, али се плашио јер је салаш у брду. Није ми дјеловало да нешто није добро. Чекала сам га са вечером јуче нам је било десет година брака. Кад су ми јавили за несрећу кренула сам и нашла његово угљенисано тијело - тада је плачући рекла његова супруга Слађана и наставила:

Стручњаци страхују да је

Стручњаци страхују да је "зомби дрога" стигла и у БиХ

- Како ћу даље сама без њега не знам, али знам да за дјецу морам да будем ту, а не могу, не могу, мог Дејана више нема....Стално ми се жалио да у посљедње вријеме сања свог оца, који је прије пар година настрадао на идентичан начин - рекла је тада Слађана П.

Подсјетимо, полиција у Мајданпеку ухапсила је С. М. (25), С. П. (28) и седамнаестогодишњег мушкарца, сви из околине Мајданпека, због постојања основа сумње да су извршили кривично дјело тешко убиство.

У тренутку кад је Дејан пришао свом паркираном аутомобилу, они су му, како се сумња, пришли и ударили га више пута дрвеном мотком и бејзбол палицом, које им је обезбиједила његова супруга С.П. Дејан је од задобијених повреда преминуо.

Шта треба да перете свакодневно?

Шта треба да перете свакодневно?

Сумња се да су затим С. М. и седамнаестогодишњи мушкарац тело Дејана П. одвезли његовим возилом на друго мјесто локалног пута, гурнули аутомобил који се преврнуо и запалили га.

Осумњиченима С. М. и С. П. одређено је задржавање до 48 сати, након чега ће бити приведени тужиоцу, док је седамнаестогодишњем мушкарцу одређен притвор. Подсјетимо, полиција у Мајданпеку ухапсила је С. М. (25), С. П. (28) и седамнаестогодишњег мушкарца, сви из околине Мајданпека, због постојања основа сумње да су извршили кривично дјело тешко убиство.

Би-би-си: Израел је ухваћен на спавању

Би-би-си: Израел је ухваћен на спавању

У тренутку кад је Дејан пришао свом паркираном аутомобилу, они су му, како се сумња, пришли и ударили га више пута дрвеном мотком и бејзбол палицом, које им је обезбедила његова супруга С.П. Дејан је од задобијених повреда преминуо.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:00 Серија: Авионџије (12+)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 21:45 Серија: Вода у праху (12+)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм