ATV

Vlasotince

Otkriveno ko je muškarac koji poklanja kuću u inat majci: Odrekao se djece

 • Izvor: Blic
 • 23.03.2023. 16:46

Oglas koji je osvanuo na jednoj Facebook grupi gdje se oglašavaju kupci ili prodavci nekretnina na selu izazvao je pravi haos na društvenim mrežama.

Muškarac iz Vlasotinca, koji je objavio da poklanja dio porodične kuće i to u inat majci, isti je čovjek koji se nedavno javno odrekao rođene djece.

Široj javnosti je postao poznat početkom marta kada se javno odrekao maloljetne djece i to objelodanio plakatima širom Vlasotinca.

Sada je objasnio zašto poklanja polovinu porodične kuće.

"Polovina kuće što poklanjam je bila kuća gdje se rodio moj pokojni djed po ocu i polovinu te kuće je meni za života prepisao moj pokojni otac. Druga polovina je ostala u vlasništvu oca da bi je nakon njegove smrti naslijedila majka. Inače, toliko se grabila da naslijedi tu polovinu kuće od mog djeda, kog je za života izgladnjivala i maltretirala, nije mu davala ni dinara od njegove penzije, već sam ja kao dijete od para koje bi zaradio na dnevnici njemu kupovao hranu. Ja poklanjam svoj dio kuće jer ne želim da imam nikakve više veze sa tim nemoralnim i primitivnim ljudima", rekao je on i dodao:

"Ja imam i brata kome su roditelji kupili stan u Nišu, a meni su dali polovinu seoske kuće za utjehu. Ja u uspomenu na mog djedu koji organski nije podnosio krvnika snaju i on mi je rekao ako ostane njoj dio kuće da se nakon njegove smrti odreknem! U inat mojoj majci sam poklonio kuću jer je učestvovala i zlostavljanju moje djece od koje su napravili kriminalce sa devet godina", ispričao je muškarac.

On se prije oko mjesec dana obratio medijima i poslao snimak na kom navodno njegova bivša supruga tuče djecu. Tada je iznio svoju verziju priče, a Centar za socijalni rad u Vlasotincu je naveo da su njegova majka, žena i djeca boravili u Sigurnoj kući zbog nasilja u porodici.

Tada je ispričao i da njegova bivša supruga ima potpunu podršku njegove majke, ali i brata. Prema njegovim riječima više puta je pokušavao da spasi djecu fizičkog maltretiranja od strane supruge, ali je ona imala zaštitu svekrve i djevera, prenosi "Blic".

Tagovi:
 • 14:50 Serija: Igra sudbine (R)

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 15:40 Serija: Prevrtljivo srce (12+)

  Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Po svijetu sa Robertom Dacešinom

  Putopisna avantura sa našim Robertom Dacešinom._x000D_

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.