ATV

Narodni poslanik

Obradović: Gospođu Trivić uplašila fotografija ponosnog pripadnika policije Republike Srpske

 • Izvor: ATV
 • 18.09.2023. 20:53

Poslanik SNSD-a u NSRS Borivoj Obradović kaže da je predsjednika Narodnog fronta Jelenu Trivić uplašila fotografija ponosnog pripadnika policije Republike Srpske.

Trivićka je u izjavi za federalne medije poručila da su je uplašili bilbordi "Granica postoji" na kojma je prikazan pripadnik MUP-a Republike Srpske. Ubrzo nakon toga, oglasio se i OHR.

Vulić: Kada pored predivne Srpske tražiš zagrljaj OHR-a, zna se čiji si saveznik

Vulić: Kada pored predivne Srpske tražiš zagrljaj OHR-a, zna se čiji si saveznik

"Kada neko iskusan, što bi svako trebalo da je doktor nauka i kandidat za najviše funkcije, govori za medije, on svoju izjavu prilagođava ciljnoj grupi kod koje želi da ostavi utisak. Kada neko iz Republike Srpske daje izjavu federalnim medijima kritikujući sve u Republici Srpskoj, onda je jasno da mu taj na koga želi da ostavi utisak nije u Republici Srpskoj. Tako doživljavam izjavu gospođe Jelene Trivić federelnim medijima u kojoj kaže da ju je uplašio bilbord u Banjoj Luci na kojoj je fotografija ponosnog pripadnika policije Republike Srpske, koji brani našu bezbjednost i ustavnu poziciju Republike Srpske. S obzirom na to da se odmah oglasio i OHR na istu temu, jasno je kome je svojom izjavom htjela da se dopadne gospođa Trivić. Izgleda da više nije ljuta na one koji su joj onomad obećali da će biti predsjednik i ponovo igra na istu kartu. A da se u toj kuhinji nešto dobrano kuva, pokazuje ljutnja na OHR dojučerašnjih stranačkih drugova gospođe Trivić. Neko više nije u igri, pa se ljuti i priča nebuloze. Bilo kako bilo, ružno je kada neko iz Republike Srpske ode na federalne medije da bi pljuvao po našoj Republici. Uvjeren sam da tako misli svaki naš građanin bez obzira na to koju političku stranku podržava", kaže poslanik SNSD-a u NSRS Borivoj Obradović.

Kojić za ATV: Ni OHR ni Trivićka ne razumiju poruku bilborda

Kojić za ATV: Ni OHR ni Trivićka ne razumiju poruku bilborda "Granica postoji"


Pratite nas i putem Vibera

 • 19:21 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:26 Serija: Slatke muke (12+)

  Slatke muke' srpski sitkom u režiji Marka Manojlovića, prati poznatu ličnost Andriju Miloševića, kojeg i igra Andrija Milošević, zajedno sa svojom porodicom i prijateljima prolazeći kroz urnebesne situacije.

 • 20:26 Koncert: Jelena Karleuša

  Koncert: Jelena Karleuša

 • 21:46 Serija: Igra sudbine (12+)

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 22:26 Serija: Istine i laži (12+)

  Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.

 • 23:11 Serija: 1992 (12+)

  Serija '1992' je italijanska TV serija iz 2015. godine koju su kreirali Alessandro Fabbri, Ludovica Rampoldi i Stefano Sardo, prema ideji Stefana Accorsija, a u režiji Giuseppea Gagliardija.