Шеф клуба посланика СНСД-а у ПД ПС БиХ

Вулић: Када поред предивне Српске тражиш загрљај ОХР-а, зна се чији си савезник

  • Извор: АТВ
  • 18.09.2023. 17:25

Канцеларија ОХР-а објавила је саопштење поводом билборда у Републици Српској "Граница постоји", а након што је Јелена Тривић гостујући на федералној телевизији поручила да је све то плаши.

Шеф клуба посланика СНСД-а у ПД ПС БиХ Сања Вулић каже за АТВ да онај ко поред предивне Републике Српске тражи загрљај ОХР-а, јасно је чији је савезник.

Којић за АТВ: Ни ОХР ни Тривићка не разумију поруку билборда

Којић за АТВ: Ни ОХР ни Тривићка не разумију поруку билборда "Граница постоји"

"Када поред предивне Републике Српске, тражиш загрљај ОХР-а, јасно је чији си савезник. Индикативно је да ОХР чита објаве само Јелене Тривић, што опет потврђује блискост актера и непрежаљењу жељу међународне заједнице да она буде предсједник Републике Српске. Граница постоји! У свему, чак и у стрпљењу граница постоји. У Општем оквирном споразуму за мир стоји 

- Article I: Inter-Entity Boundary Line.

The boundary between the Federation of Bosnia and Herzegovina and the Republika Srpska (the “Inter-Entity Boundary Line”) shall be as delineated on the map at the Appendix.

У преводу:

Међуентитетска гранична линија или линија разграничења. 

Тумачите како хоћете али граница постоји. Слободарски српски народ је увијек праштао али никада није толерисао мучење и понижавање какво константно над свима нама врши међународна заједница и политички, исфрустрирани туриса Шмит", истиче Вулић за АТВ.

ОХР коментарисао билборде

ОХР коментарисао билборде "Граница постоји" након Тривићкине изјаве да их се плаши


Пратите нас и путем Вибера

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    ''Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?