Амерички глумац

И Мајкл Даглас позвао Бајдена за одустане од кандидатуре

 • Извор: Агенције
 • 10.07.2024. 22:33

Амерички глумац и присталица демократа Мајкл Даглас придружио се данас све већем броју истакнутих холивудских личности које су позвале предсједника САД Џозефа Бајдена да одустане од своје кандидатуре за реизбор.

На питање телевизије Еј-Би-Си (АБЦ) о позивима Бајдену да одустане од кандидатуре, Даглас је рекао да је дубоко забринут јер сматра да демократе неће побиједити у новембру са Бајденом као кандидатом.

Прије мање од три мјесеца, Даглас је рекао да је Бајден способан да буде предсједник без обзира на то што има 81 годину, пренио је портал Хил.

Претходно данас, амерички глумац и присталица Демократске странке Џорџ Клуни позвао је такође Бајдена да одустане од кандидатуре за реизбор.

Џорџ Клуни о Бајдену: Одустани од кандидатуре, то је мишљење свих

Џорџ Клуни о Бајдену: Одустани од кандидатуре, то је мишљење свих

Клуни је у чланку Њујорк тајмса навео да воли Бајдена, али је оцијенио да би Демократска странка изгубила председничку трку, као и сваку контролу у Конгресу са Бајденом као кандидатом.

"Ово није само моје мишљење. Ово је мишљење сваког сенатора и члана Конгреса и гувернера са којима сам разговарао насамо", истакао је Клуни, пренео је АП. 

Клуни је рекао да би Демократска странка требало да изабере новог кандидата за предсједника на својој конвенцији сљедећег мјесеца, оцјењујући да би странка на тај начин придобила бираче.

Да ли се Бајден лијечи од Паркинсонове болести? Огласила се Бијела кућа

Да ли се Бајден лијечи од Паркинсонове болести? Огласила се Бијела кућа

Бајден се већ суочава са повећаним притиском унутар своје странке да се повуче из трке за реизбор за председника након што је доживио дебакл током телевизијске дебате са републиканским предсједничким кандидатом Доналдом Трампом прошлог мјесеца.

Бајден је рекао да намјерава да остане у трци и у понедељак је поново одбацио позиве да одустане у писму демократама у Конгресу, позивајући их да се уједине иза његове кандидатуре.

Пратите нас и путем Вибера

 • 20:50 Серија: Ко те шиша

  'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

 • 21:20 Новине (12+)

  ''Новине (12+)

 • 22:15 Вечерње вијести

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 22:30 Серија: Црна Гуја (12+)

  ''Серија: Црна Гуја (12+)

 • 23:05 Серија: 1993 (16+)

  ''Серија: 1993 (16+)

 • 23:50 Ноћни програм

  Ноћни програм