Supruga Novaka Đokovića

Jelena Đoković progovorila o ocu i majci

  • Izvor: mondo
  • 23.02.2022.22:17

Supruga proslavljenog tenisera Novaka Đokovića progovorila je o svojim roditeljima.

Jelena Đoković, supruga Novaka Đokovića u svojim intervjuima rado govori o vaspitanju djece, ali rijetko iznosi stvari iz svoje porodice, pogotovo o ocu i majci.

Međutim, kad god je i progovorila o ocu Miomiru i majci Veri istakla je da je zahvaljujući njima stekla obrazovanje i samostalnost, ali i naučila da je porodica iznad svega.

Danas se trudi da svojoj djeci prenese najbolje stvari koje je ponijela iz svog doma, da ih nauči svemu što su njeni roditelji učili nju i njenu dvije godine stariju sestru.

"Vjerujem da žene mnoge osobine steknu gledajući svoje roditelje, ponajviše majke. Moja majka je mene i sestru rano rodila, podizala nas je i sve vrijeme radila. Ništa joj nije bilo teško, lavovski se borila da nam omogući kvalitetan život i obrazovanje, u vrlo teškim uslovima", rekla je Jelena, a i za svog oca ima samo riječi hvale.

"Najljepše od svega je što sam u ocu vidjela odobravanje i osnaživanje te mamine lavovske crte. Zbog takvih roditelja sestra i ja se trudimo da budemo samostalne, te ne čekamo da nam bilo šta padne u krilo, već se borimo za to. Savjetovala bih i ostale mlade žene da se svim srcem bore za ono u šta vjeruju", govorila je supruga najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića, prenosi "Mondo.rs".