Juče stigao u Beograd

Jelena Đoković ugostila indijskog gurua

  • Izvor: B92
  • 19.04.2022.17:30

Indijski guru na motoru Sadguru je stigao juče u Beograd i napravio kolaps u gradu – a Jelena Đoković je objavila sliku s njim.

Naime, Sadguru, ili Džagi Vasudev, krenuo je 21. marta na 30.000 kilometara dugo putovanje kroz Evropu i Bliski istok u pokušaju da "spase tlo", upoznajući slavne ličnosti, ekologe i uticajne ljude u desetinama zemalja na tom putu.

Krenuo je iz Londona, a završnica puta biće u južnoj Indiji, gdje Fondacija Iša već sprovodi projekat velikih razmjera "Kaveri zove", a naravno da je među svim poznatim ličnostima bila i Jelena Đoković.

“Danas je kroz Beograd prošao Sadhguru i pričao o bitnosti očuvanja zemljišta jer postaje sve više osiromašeno. Naše voće, povrće i žitarice koje uzgajamo i jedemo nemaju više istu nutritivnu vrijednost kao nekada… Danas nam treba osam pomorandži da zamijene onu jednu sočnu od prije samo 10 godina. Zbog toga nas poziva da mu se pridružimo u njegovoj kampanji podizanja svijesti o bitnosti očuvanja zemljišta i naravno, poziva nas da promijenimo navike zarad našeg zdravlja, a i zdravlja naše djece i planete. Ja sam se rado odazvala pozivu i sa velikom zahvalnošću ga ispratila dalje… Ima još 75 dana vožnje motorom da stigne do Indije”, napisala je Jelena ispod fotografije sa gostom.