ATV

Zadruga

Maja Marinković dobila tužbu

 • Извор: Агенције
 • 24.11.2022. 13:49

Menadžer Bilala Brajlovića, Đenis, oglasio se i komentarisao burne svađe Maje Marinković i njegovog prijatelja i saradnika, koje su se sinoć desile.

Naime, on je istakao da Bilal očigledno ne može da se odvoji od Marinkovićeve i dodao da je tužba protiv nje pokrenuta nakon događaja koji su se desili sinoć tokom žurke.

"Ne znam kako da prokomentarišem incident koji pravi Maja. Ne znam na koji način, gledajući slike, utiske i klipove i sve što je ostalo mislim da ovo nije u redu njeno ponašanje", rekao je kratko Đenis.

Potom se Đenis osvrnuo na povrede koje je Bilal Brajlović juče zadobio od strane Maje Marinković.

Na to nije mogao da ostane imun, pa je progovorio o tužbi za zadrugarku.

"Primijetili smo šta mu je uradila. Na vezi sam sa advokatom, on će da uputi pozive, jer je tužba pokrenuta. Realno sa naše strane, gledajući svog brata, sina, kćerku u ovakvim varijantama, gdje ga neko tuče, gdje ga grebe, stvarno smo zabrinuti. Po prvi put, ali zaista zabrinuti. Ovo što mu je uradila, morali smo, ne bi mogao mirno da spavam da nismo ništa uradili. Napolju se borimo za njega, unutra se on bori za sebe", rekao je Đenis.

Zatim je Bilalov menadžer prokomentarisao Brajlovićev odnos sa zadrugarkom, pa osudio Maju za njene postupke.

"Očigledno je da se on ne može tek tako odmaknuti od nje, to je sada problem. Cijelu noć je sinoć bio gladan, nije imao nikakve emocije, htio je da se iskulira i skloni od nje. Međutim, ona to ne dozvoljava. Svaki put kada pokušava da se iskulira, ona ga grebe i pravi haos. Stvarno molim Boga da Car uđe, da prebaci se na njega, da ga spasi. Ono bacanje stvari, gužvanje i sve, nema smisla. Pratimo situaciju, pa se nadamo da će sve biti dobro", završio je Đenis za "Pink.rs".

Тагови:
 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисије: Народ прича

  Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 19:40 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.