Пјевач

Никола Роквић с пролазником запјевао пјесму покојног оца: Очи му биле пуне суза

  • Извор: Телеграф
  • 25.04.2024. 16:19

Поводом хумане мисије у коју се упустио због дјеце којој је потребна помоћ, пјевач Никола Роквић је 22. априла кренуо на пут дуг 1.060 км до острва Егина гдје ће се поклонити Светом Нектарију Егинском.

Никола се често оглашава и обавјештава своје пратиоце докле је стигао, али и шта му се занимљиво десило у међувремену, што је био случај и овог пута.

Роквић је на путу наишао на једног господина, те су заједно отпјевали пјесму легендарног пјевача Маринка Роквића, Николиног покојног оца, под називом "Скитница".

"Уз пјесму је радосније", написао је Роквић уз видео који је поставио на свој Инстаграм стори.


Шта је руптура материце од које је прошле седмице преминула породиља

Шта је руптура материце од које је прошле седмице преминула породиља

Николу је ово обрадовало и дало му снагу, јер га је подсјетило на лијепе успомене, поздравио се са мјештанином и наставио даље своју мисију. Ипак, очи су му биле пуне суза.

Подсјетимо, током пјешачења прикупљаће средства за своју фондацију "Породица" коју је основао са супругом Бојаном, како би пружио помоћ дјеци којој је најпотребнија, преноси "Телеграф".

Међутим, недавно се такође одлучио на кратки непланирани предах, који му је очигледно врло пријао.

Он је застао на дијелу пута када је угледао уличног свирача, те запјевао пјесму са уживањем, а ништа мање нису осјећали пролазници који су били одушевљени његовим потезом.

"Пут је увијек радоснији уз пјесму!", написао је Никола испод снимка.


Познато када почиње исплата пензија у Српској

Познато када почиње исплата пензија у Српској

Комплименти на рачун Роквићевог видеа не изостају.

"Предиван човјек", "Драги човјече, са Богом ка циљу", "Колико поштовање и дивљење имам према овом човјеку", "Нека те Бог чува", "Краљ", само су неки од коментара.

Пратите нас и путем Вибера