Инцидент

Представник Холандије се неће појавити у финалу Евросонга?

 • Извор: Телеграф
 • 10.05.2024. 17:17

Након што се, Јост Клајн, представник Холандије на Евровизији није појавио на данашњој, генералној проби пред финале Евровизије, његово учешће постало је упитно.

Како јавља репортерка Телеграфа, која је присуствовала данашњој проби, након његовог потеза, о Холанђанину брује сви.

Телеграф незванично сазнаје, да је Јост ушао у сукоб са организаторима и да се врло вјероватно неће појавити на финалу.

Иначе, након што се није појавио, поново је шокирао фанове тиме што је, са свог профила на Инстаграму, са сторија обрисао све фотографије и видео снимке Евровизије 2024.

Санкционисан холандски представник, нема проба до даљег

Санкционисан холандски представник, нема проба до даљег

Ова неочекивана акција изазвала је многе спекулације о томе шта се догађа иза кулиса његовог учешћа на овом престижном такмичењу. Фанови су остали у неизвјесности док се чека званично саопштење о разлозима овог потеза.

Подсјетимо, о његовом изостанку се огласио ЕБУ.

- Тренутно истражујемо инцидент који нам је био пријављен, а који укључује Холандског извођача. Неће имати пробе до даљег. Немамо других коментара у овом тренутку - изјавили су.

Патолог о случају мале Данке Илић: Ако је ударио ауто, овај доказ би сигурно остао

Патолог о случају мале Данке Илић: Ако је ударио ауто, овај доказ би сигурно остао

Јост је, уз деветоро осталих финалиста из другог полуфинала, присуствовао конференцији за медије. Сједио је поред Израелке, а све вијреме је скривао главу испод заставе своје земље, на страни лица која је гледала према Еден. Када је она кренула да одговара на питања, Јост се у потпуности покрио преко главе.

Пратите нас и путем Вибера

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

  '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 19:40 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:42 Спорт

  Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.