Piše oproštajna pisma

Slavna glumica objavila potresne detalje svoje bolesti: Rak se proširio na mozak

 • Извор: Агенције
 • 08.06.2023. 10:27

Američka glumica Šenon Doerti je na društvenim mrežama podijelila je potresne detalje o svojoj borbi sa rakom dojke u četvrtom stadijumu, koji se proširio na mozak.

"12. januar 2023. CT je petog januara pokazao metastaze u mozgu. Jučerašnji video je prikazivao proces postavljanja maske koju nosite tokom zračenja mozga. Prvi krug zračenja je počeo 12. januara. Moj strah je očigledan. Izuzetno sam klaustrofobična i mnogo se toga dešavalo u mom životu. Srećna sam što imam sjajne ljekare poput Amina Mirahdija i medicinske tehničare u Cedars-Sinai bolnici, ali taj strah... Promjene... Vrijeme u koje to sve dolazi... Ovako rak može izgledati", navela je u opisu snimka.

Preminuo legendarni Rale Rašić

Preminuo legendarni Rale Rašić

Ranije je rekla da piše oproštajna pisma i snima poruke za svoju porodicu. Pripremila je odjeću u kojoj želi da bude sahranjena.

"Pripremila sam haljinicu koju sam dobila od jedne od najboljih prijateljica prije nekoliko godina. U njoj se osjećam posebno. Želim biti lijepa. Želim svima ostati u najboljem sjećanju. Trudim se posljednjih mjeseci da ispravim neke dnose, da se izvinim ljudima koje sam povredila svijesno ili nesvijesno. Nastojim da živim punim plućima i uživam u ovo malo vremena koje mi je ostalo", ispričala je.

Švarceneger otkriva ko je prvobitno trebalo da glumi Terminatora:

Švarceneger otkriva ko je prvobitno trebalo da glumi Terminatora: "Svađao sam se sa njim"

U januaru ove godine se nakon 11 godina braka razvela od režisera Kurta Isvarienka nakon što je saznala da ju je prevario.

Američka glumica otvorila dušu: Otac ju je silovao odmalena, čak i na dan njenog vjenčanja

Američka glumica otvorila dušu: Otac ju je silovao odmalena, čak i na dan njenog vjenčanja
Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 11:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 12:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 12:15 Бизнис клуб (Р)

  ''‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

 • 12:40 Телетрговина

  Телетрговина

 • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

  'Имате ријеч са Милијаном Кос', емисија главне и одговорне уреднице информативног програма, даће прилику ријечима да стигну до вас.

 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.