Diana Dits

Ubila se kontroverzna zvijezda stranice za odrasle

 • Izvor: ATV
 • 21.02.2023.16:55

Diana Dits, poznatija kao Kokonat Kiti na stranici za odrasle OnlyFans, izvršila je samoubistvo 12. februara, objavljeno je na njenom Instagram profilu.

“Nije fer. Život nije fer. Voljeli bismo da ste mogli da je upoznate na način kao njeni prijatelji i porodica. Vidite, bila je takva svjetlost ovom svijetu. Zaista je uvijek blistala. Nikada ne biste mogli da usporite tu djevojku”, navodi se u izjavi za više od 5,4 miliona pratilaca.

“Bila je tako tvrdoglava i jaka, ali i tako ljubazna sa najvećim srcem koje smo ikada poznavali. Uvijek je pokušavala da podigne sve oko sebe. Željela je da svi pobijede”, navodi se u saopštenju na stranici kontroverzne zvijezde stranice za odrasle OnlyFans.

Koliko je godina imala u trenutku smrti ostaje nejasno jer je uvijek odbijala da to otkrije.

Međutim, neki tvrde da je imala 24 godine.

Diana Dits je imala prijavljenu neto zaradu od oko 450.000 dolara, prema “SNBC13”, koji je citirao nepotvrđene izvještaje da je patila od depresije.

Inače, ona je postala poznata kada je “Rolling Stone” objavio članak 2021. godine u kojem je kritikuju da dorađuje svoje fotografije kako bi izgledala kao djevojčica.

Kada su je pitali koliko stvarno ima godina, Dits je odbila da to otkrije, smatrajući da je to “nebitno”.

Rekla je da je prvo pokušala da zaradi prodajući svoje akrilne slike, ali da je morala dodatno da popuni budžet.

“U tom trenutku sam pomislila: ’Kako da zaradim novac od svoje umjetnosti?‘ i tako sam odlučila da se bavim digitalnom umjetnošću“, rekla je tada ona.

 • 20:00 Imate riječ sa Milijanom Kos

  Novi format. Dobro poznato lice. Oči u oči. 'Imate riječ' sa Milijanom Kos srijedom u 20 časova.

 • 21:00 Serija: Igra sudbine

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 21:50 Serija: Istine i laži

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 22:35 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:45 Serija: Red Rok

  Red Rock' je irska kriminalistička serija u režiji Petera McKenna koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rock u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.

 • 23:15 Serija: Bolivar (12+)

  Jedna od najpoznatijih kolumbijskih istorijskih drama i televizijskih serija 'Bolívar, una lucha admirable', što bi u prijevodu značilo 'Bolivar, borba vrijedna divljenja', prati život venecuelanskog nacionalnog heroja Simona Bolivara.