Глумица

Вратио се бившој и оженио је: Он је био велика љубав Слободе Мићаловић

 • 21.02.2024. 15:10

Слобода Мићаловић данас ужива у љубави са Војином Ћетковићем, а прије него што је упловила у брачне воде, лудо је вољела редитеља Југа Радивојевића.

Иначе, редитељ је данас у браку са њеном колегиницом Миленом Васић, са којом је био у емотивној вези прије него што је упознао Слободу.

Југ о Слободи има само најљепше ријечи, а у једном интервјуу се дотакао њихове љубавне везе и открио шта мисли:

- Изузетно цијеним Слободу, били смо у лијепој вези и драго ми је што се њена каријера одлично развија. Ја волим жене, у сваком смислу, а нарочито глумице јер знам колико је то тежак и захтјеван посао, нарочито ако се глумица остварује и као мајка. Моја мајка, жена, сестра, све су глумице, и могуће је да сам често био упућен баш на жене из бранше јер нисам имао времена да се дружим са неким другима.

Интересантно је да је Југ у младости био са Миленом Васић, много прије него што је заволио Слободу, а судбина је хтјела да Милена на крају постане његова супруга. Њих двоје су данас у срећном браку.

Југ је у једном интервјуу открио да је у младости са Миленом то била хемија, а да данас имају сложну породицу која броји чак четворо дјеце, укључујући и дјецу из претходних бракова, пише Стил Курир.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 19:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 20:00 Лутрија РС, Лото

  Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

 • 20:10 Емисија: Досије

  ''Емисија: Досије

 • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

  '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 21:30 Серија: Авионџије

  Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

 • 22:05 Вечерње вијести

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.